Hezemeer werd verkozen tot ‘mooiste sauna- en wellnesscentrum van België!

In dit publieke saunacentrum, beleef je een exclusieve wellnessdag in een uniek kader en met alle modern comfort. De vier pijlers: sauna, natuur, beauty en horeca, brengen kwaliteit van het hoogste niveau. Het aanbod is bijzonder gevarieerd. Je kiest uit negen sauna's, drie zwembaden, vier whirlpools, tien beauty-cabines...Zwemmen, relaxen, genieten op het terras doe je naar believen in een natuurlijke omgeving. Het groene park biedt een vanzelfsprekend privacy-gevoel. Ontdek ook culinair Hezemeer en je Hezemeerdag betekent van ’s morgens tot ’s avonds één verwennerij.

 

Hezemeer is een naaktsauna.

 

Hezemeer beschikt over een ruime parking, met laadpaal voor elektrische wagens. Je kan in Hezemeer betalen met Cash, Bancontact, Visa en Mastercard. Alle dagen (+ feestdagen) open van 10 tot 23u 

 

 

promo

TREATMENTS® heerlijke wellnessbehandelingen

Eeuwenoude, bijzondere en soms al bijna vergeten wellnessbehandelingen komen weer tot leven met de TREATMENTS®.

Verkwikkende scrubs, pakkingen met traditionele kruiden en zouten,  warme kruidenbundeltjes en massages met Sheabutter vinden hun oorsprong in de rituelen van oeroude culturen. Deze behandelingen geven een gereinigde, zijdezachte en steviger huid, ze herstellen de vochtbalans en zorgen voor een mooie teint, ze brengen totale ontspanning voor lichaam en geest. 

TREATMENTS® streeft er naar om de mooiste en meest bijzondere behandelingen weer onder de aandacht te brengen. Waan u voor even in een totaal andere wereld en laat u terugvoeren naar het oude Ceylon, Bhutan, Japan of Salar de Uyuni met onze traditionele TREATMENTS® behandelingen én producten.

 

Droom mee naar een bijna vergeten wereld!

Reserveer: 014 86 79 52

Meer info

Sauna

Dankzij het ruime aanbod, vind je in Hezemeer een sauna op maat. Een sanarium met vrij lage temperatuur, een panoramische sauna met uitzicht op de tuin, een houtgestookte Maa sauna, een Infraroodcabine...

Bekijk het aanbod
haman
haman
haman
haman
haman
haman
haman
haman

Wellness Giftcard

Het meest ontspannen cadeau: de Wellness Giftcard

✓Aan te kopen in Hezemeer of online 
✓ Leverbaar per post (binnenland) of direct per e-mail
✓ Kies uw eigen cadeaubedrag
✓ Volledig naar eigen wens én in delen te besteden
✓ Keuze uit diverse themaverpakkingen om uw cadeau nog leuker te maken

Koop nu je Wellness Giftcard

Hamam

De feeërieke hamam, een volwaardig badhuis, brengt je meteen in de sfeer van het Midden Oosten; authentieke kleibehandelingen, typische zeepbehandelingen, een Perzisch rozenbad en een stoombad.

Bekijk het aanbod
haman
haman
haman
haman
haman
haman

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief!