haman

Sauna-driedaagse

3 - 4 en 5 oktober


Elk jaar organiseert de  Saunavereniging van België een saunadag of, zoals dit jaar, een saunadriedaagse. De SvB wil op die manier 'sauna' in de kijker zetten en deze fantastische levenswijze naar een ruimer publiek brengen.

Ook Hezemeer doet elk jaar mee. In ruil voor een betalende inkom (31.90 euro) krijg je gratis eten en drinken! Je kiest voor een vlees- of visgerecht:

Dagmenu vlees of vis met een drankje (frisdrank, glas wijn, glas bier, koffie of thee)

  • Groentesoep met balletjes /  Tomatensoep
  • Op vel gegaard Deens kabeljauwhaasje “ Dugleré “  ( witte wijnsaus – champignon – tomaat – garnaal ) met krielaardappelen / Varkenshaasje “ Archiduc “( champignonroomsaus met scheutje whisky )   met verse frietjes

Extra's: Hezemeer garandeert je minstens 25 opgieten per dag! Je krijgt een leuke Hezemeertas als afscheidsgeschenkje!

Sauna-3-daagse 2017: 3 - 4  en 5 oktober

Reserveren kan vanaf 1 september via de saunavereniging

Actie van de maand

promo

Opgietweekend

Op zaterdag 23 en zondag 24 september gaan we er weer tegenaan!  De saunameesters en opgieters gaan creatief aan de slag om je een weekend lang te verwennen met de meest uiteenlopende en succesvolle opgieten. Rustige meditatie-opgieten, extreme hittestimulans voor de doorwinterde saunabezoeker, alle mogelijke variaties van geurenopgieten, verkoelende opgieten, authentieke berkenopgiet, enz. Beleef sauna ook eens op een andere manier en kom genieten van dit bijzondere opgietweekend  in Hezemeer!


Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Een planning vind je aan de receptie en binnenkort op FB.

Agenda