Arrangement

Bourgondisch Genieten


Ga een dag door het leven als een échte Bourgondiër! Tafel lekker lang na in de unieke Resto van Hezemeer. Of ontspan bij mooi weer op het prachtige terras! Laat je verrassen door de smakelijke 'suggestie van de chef'. Kies aansluitend, óf vooraf voor een heerlijke behandeling naar keuze welke 25 minuten duurt. Een combinatie van ultiem ontspannen en een culinair hoogstandje. 

 • Toegang vanaf 10.00 uur
 • Koffie/thee met gebak
 • Behandeling naar keuze van 25 minuten
 • Suggestie van de chef 
 • Gebruik van alle faciliteiten
 • Gebruik van TREATMENTS® Purifying Charcoal Mask
 • Reguliere sauna rituelen (o.b.v. beschikbaarheid)
Voorwaarden
 • *Behandeling naar keuze van 25 minuten: Ontspanningsmassage, Hotstone massage, Indiase hoofdmassage of een Facial Classic.
 • Alle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. De weergegeven prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief. Bij het kiezen van de gewenste datum staat de exacte prijs.
 • Toeslagen en reserveringskosten zijn niet van toepassing.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
 • Badjas en handdoeken zijn te huur en slippers kan je kopen bij receptie.
 • Dit entree/arrangement kan alleen online gereserveerd worden.
 • Entreevouchers en/of e-tickets kunnen bij dit entree/arrangement niet worden ingewisseld. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de werkwijze op de voucher en/of e-ticket.
 • Prijswijzigingen voorbehouden.

Reserveer jouw arrangement

Vanaf 92. 50 p.p.

Culinair genieten én ultieme ontspanning gaan bij dit Bourgondisch arrangement hand in hand

Behandeling van 25 minuten naar keuze*

Inclusief


Vergeet even de drukte van alledag en kom bij tijdens een Ontspannings-, Hotstone- een Indiase hoofdmassage of een Facial Classic. Kies bij dit arrangement een massage van 25 minuten die bij jou past. 

Koffie of thee

Inclusief


Wake up and smell... the coffee! Of je nu liever gelijk de sauna instapt of je dagje wellness start in het restaurant, een kopje koffie of thee is op elk moment van de dag genieten.

Gebak

Inclusief


Er is altijd een goede reden om een lekker gebakje te eten. Geniet van je taartje in één van onze comfortabele stoelen in het restaurant.  Of bij lekker weer: op ons zonnige terras! 

Keuze klassieke massage

Inclusief


Bij een ontspanningsmassage wordt het parasympathische deel van je zenuwstelsel geactiveerd. Dat betekent dat je lichaam en geest in ruststand gaan. Hierdoor wordt minder cortisol (het stresshormoon) afgegeven aan je lichaam. Een massage zorgt dus voor een vermindering van stress en (spier)spanning. Daarnaast stimuleert de massage de productie van endorfines en serotonine, deze hormonen zijn betrokken bij geluk én natuurlijke pijnstilling. Genieten dus!

Keuze Indiase hoofdmassage

Inclusief


Het hoofd, de nek en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Bij stress of kwaadheid hoopt deze spanning zich op. Later kan zich dat uiten in de vorm van een stijve nek of stijve schouders, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval. De Indiase hoofdmassage biedt hierbij uitkomst. 

Keuze Hotstone massage

Inclusief


Tijdens deze Hotstone massage gebruiken onze professionele masseurs de therapeutische warmte van basaltstenen in combinatie met heerlijke aromatische oliën. Een zeer zachte huid, soepele spieren en een gezonde doorbloeding in jouw lijf is het ontspannen resultaat. 

Keuze Facial classic 25 minuten

Inclusief


Een facial classic is een verzorgende wellnesbehandeling voor jouw gelaat. Je huid wordt gereinigd, je krijgt een peeling en aansluitend een masker. Je kan er vandaag weer tegenaan!

Suggestie van de chef

Inclusief


Onze chef heeft succesvolle gerechten geselecteerd voor onze gasten. Laat je verrassen door de overheerlijke smaken en maak er een onvergetelijke dag van. De suggestie van de chef verandert regelmatig dus ontdek ter plaatse deze gerechten.