Arrangement

TREATMENTS® arrangement


Ervaar pure luxe tijdens je dagje wellness en boek nu dit arrangement bij sauna Hezemeer. Je hebt hierbij de gehele dag toegang tot alle faciliteiten. Geen zin in gedoe? Handdoeken, badjas en slippers zijn inclusief bij dit arrangement net als deelname aan de reguliere saunaopgietingen (o.b.v. beschikbaarheid) en tussendoor kan je van een drankje genieten in ons restaurant. Tijdens je dagje wellness kan je heerlijk genieten van een Treatments behandeling van 25 minuten en bij vertrek ontvangt je een Hair & Body showerfoam zodat je je huid thuis ook lekker kan verwennen. 

Voorwaarden
  • Alle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. De weergegeven prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief. Bij het kiezen van de gewenste datum staat de exacte prijs.
  • Toeslagen en reserveringskosten zijn niet van toepassing.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
  • Badjas en handdoeken zijn te huur en slippers kan je kopen bij receptie.
  • Dit entree/arrangement kan alleen online gereserveerd worden.
  • Entreevouchers en/of e-tickets kunnen bij dit entree/arrangement niet worden ingewisseld. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de werkwijze op de Voucher en/of e-ticket.
  • Prijswijzigingen voorbehouden.

Reserveer jouw arrangement

Vanaf 89. 00 p.p.

Lees meer over het TREATMENTS® arrangement

TREATMENTS® Hair & Body showerfoam.

Inclusief


Even thuis nagenieten van jouw dagje wellness? Dat kan!
TREATMENTS® Hair & Body foam is een royaal 2 in 1 product met een luchtige structuur.  De foam zorgt voor een milde reiniging en heeft een heerlijke geur. Puur genieten voor thuis.

Consumptie (non-alcoholisch)

Inclusief


Genoeg drinken is noodzakelijk tussen jouw saunarondes door en het liefst wil je daar dan ook van genieten. Bij dit arrangement zit al één consumptie inbegrepen. Wat kies jij?

Kies voor de Uyuni Treatment

Inclusief


Tijdens onze traditionele Uyuni Treatment word je behandeld met de Uyuni bundeltjes. Je wordt gemasseerd met bundeltjes, je huid wordt gescrubd en om het ritueel af te maken wordt jouw huid verzorgd met de traditionele Uyuni verzorgingsproducten. 

OF kies voor Ceylon Treatment

Inclusief


Tijdens deze behandeling wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van sheabutter, wat ontzettend voedend is voor je huid. Naast een reiniging en een massage met sheabutter, wordt je ook gescrubd met een milde sheabutter scrub en vervolgens wordt jouw huid verzorgd met de traditionele Ceylon producten. 

OF kies voor Shinshiro Treatment

Inclusief


De Shinshiro Treatment wordt uitgevoerd in de zijligging en is erop gericht dat je spieren snel weer herstellen en ontspannen aanvoelen. Je wordt gereinigd volgens het traditionele ritueel en gemasseerd met sutikku’s. Als afsluiting wordt je huid verzorgd met de traditionele Shinshiro verzorgingsproducten. 

OF kies voor Mahayana Treatment

Inclusief


Tijdens deze behandeling word je gereinigd en gemasseerd met hotstones. Na de reiniging en de massage wordt je huid verzorgd met de verzorgende Mahayana producten zodat je als herboren de Treatment kamer verlaat!