Arrangement

Wellness & Massage Deluxe


Het beste cadeau aan jezelf: volledige ontspanning en een stralende huid. Met ons Wellness & Massage Deluxe Arrangement krijg je zoveel meer dan alleen een luxe dagje wellness. Naast toegang tot alle wellnessfaciliteiten, mag je gebruik maken van een dikke badjas, zachte handdoeken en slippers. Tussen je saunarondes door ontvang je een heerlijke massage van 25 minuten. Daarnaast krijgt je huid een boost met 25 minuten de facial classic. Als je hierna niet verfrist en opgeladen naar buiten loopt, weten wij het ook niet meer!

Voorwaarden
  • Alle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. De weergegeven prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief. Bij het kiezen van de gewenste datum staat de exacte prijs.
  • Toeslagen en reserveringskosten zijn niet van toepassing.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
  • Dit entree/arrangement kan alleen online gereserveerd worden.
  • Entreevouchers en/of e-tickets kunnen bij dit entree/arrangement niet worden ingewisseld. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de werkwijze op de Voucher en/of e-ticket.
  • Prijswijzigingen voorbehouden.

Reserveer jouw arrangement

Vanaf 125. 00 p.p.

Lees meer over het Wellness & Massage Deluxe arrangement

Massage naar keuze van 25 minuten*

Inclusief


Vergeet even de drukte van alledag en kom bij tijdens een ontspannings-, oliemassage, indiase hoofdmassage. Kies bij dit arrangement een massage van 25 minuten die bij jou past. 

Consumptie (non-alcoholisch)

Inclusief


Genoeg drinken is noodzakelijk tussen jouw saunarondes door en het liefst wil je daar dan ook van genieten. Bij dit arrangement zit al één consumptie inbegrepen. Wat kies jij?

Facial classic 25 minuten

Inclusief


Een facial classic is een verzorgende wellnesbehandeling voor jouw gelaat. Je huid wordt gereinigd, je krijgt een peeling en aansluitend een masker. Je kan er vandaag weer tegenaan!

Keuze klassieke massage

Inclusief


Bij een ontspanningsmassage wordt het parasympathische deel van je zenuwstelsel geactiveerd. Dat betekent da tje lichaam en geest in ruststand gaan. Hierdoor wordt minder Cortisol (het stresshormoon) afgegeven aan je lichaam. Een massage zorgt dus voor een vermindering van stress en (spier)spanning. Daarnaast stimuleert de massage de productie van Endorfines en Serotonine, deze hormonen zijn betrokken bij geluk én natuurlijke pijnstilling. Genieten dus!

Keuze Indiase hoofdmassage

Inclusief


Het hoofd, de nek en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Bij stress of kwaadheid hoopt deze spanning zich op. Later kan zich dat uiten in de vorm van een stijve nek of stijve schouders, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval. De Indiase hoofdmassage biedt hierbij uitkomst. 

Keuze Oliemassage

Inclusief


Een stevige, spiergerichte oliemassage. Massage van de achterkant van de benen en de rug. Deze stimulerende oliemassage gaat door in de duocabine.