Tijdelijk gesloten

De overheid heeft op 27 oktober jl. nieuwe maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Helaas is ons wellnessresort vanaf 29 oktober tot en met tenminste 13 december 2020 tijdelijk gesloten. Uit voorzorg nemen we geen reserveringen aan tot en met 31 december 2020.

We begrijpen dat er veel vragen zijn over jouw dagje wellness of jouw reservering. Klik op onderstaande button en lees alle veelgestelde vragen en antwoorden voordat je contact met ons opneemt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Er is op het moment nog veel onduidelijk over de exacte duur van de maatregelen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de heropening en toekomstige coronamaatregelen. Op die manier weet je zeker dat je niets zult missen.

Wees lief voor elkaar

Wij betreuren het dat wij jou de komende tijd niet kunnen verwelkomen als gast in ons wellnessresort. Zodra wij jou weer het dagje wellness kunnen bieden zoals je van ons gewend bent, zullen wij onze deuren weer zo snel mogelijk openen. Tot die tijd: wees lief voor elkaar. Samen krijgen we het coronavirus onder controle. Tot snel!

Laatst bijgewerkt op 18-11-2020 - 14.15 uur