Hezemeer tijdelijk gesloten.

Sauna Hezemeer is in verband met maatregelen om het Coronavirus verder te verspreiden tot en met nader order gesloten. Uit voorzorg kan je bij ons daarom tijdelijk niet reserveren. Reserveren is weer mogelijk vanaf het moment dat wij weten wanneer en onder welke maatregelen wij onze deuren weer mogen openen. Wellnessresort Hezemeer opent naar verwachting medio juli/augustus 2020.

Binnenkort zal de definitieve openingsdatum gecommuniceerd worden. Uit voorzorg kan je bij ons nu nog niet reserveren.

Naar de veelgestelde vragen

Wij zullen via al onze communicatiekanalen (mail, website en social media) je op de hoogte houden. Ons advies is om onze website regelmatig te checken op updates. Ben je nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief?  Schrijf je dan hier in

Indien je een reservering hebt gemaakt die binnen deze periode valt zullen wij vóór 15 juli contact opnemen. Mocht je al eerder vragen hebben dan kan je hiervoor het contactformulier op onze website invullen zodat wij direct alle benodigde informatie bij de hand hebben: https://hezemeer.be/contact/vraag-of-opmerking.

Heb je een e-ticket of andere actie of aanbieding dan hebben wij goed nieuws.
Alle bestaande e-tickets zijn verlengd tot en met 30 september 2020. Het is echter momenteel niet mogelijk om jouw e-ticket te verzilveren of te reserveren. Je kan pas reserveren met jouw e-ticket zodra er meer duidelijkheid is over wanneer en onder welke omstandigheden wij onze deuren weer mogen openen. Er geldt dan wel een beperkte beschikbaarheid.

Hier vind je de verstrengde maatregelen: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/03/27/alle-maatregelen-op-een-rij/
Blijf ondertussen het advies van onze overheid volgen op www.info-coronavirus.be/nl

 

Laatst bijgewerkt op 25-06-2020 13.36 uur

Veelgestelde vragen

Wat betekent het Coronavirus voor jouw dagje wellness? Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden over hoe wij omgaan met het Coronavirus.

Veelgestelde vragen