Tijdelijk gesloten


De overheid heeft nieuwe maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Helaas is ons wellnessresort tot en met tenminste 30 april 2021 tijdelijk gesloten. Uit voorzorg kan je op dit moment ook geen reservatie plaatsen tussen 1 en 31 mei 2021. Zodra wij weten wanneer wij weer het dagje wellness kunnen bieden zoals je dat van ons gewend bent, zullen wij ervoor zorgen dat je direct weer een reservatie kan plaatsen.

We begrijpen dat er veel vragen zijn over jouw dagje wellness of jouw reservering. Klik op onderstaande button en lees alle veelgestelde vragen en antwoorden voordat je contact met ons opneemt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Er is op het moment nog veel onduidelijk over de exacte duur van de maatregelen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de heropening en toekomstige coronamaatregelen. Op die manier weet je zeker dat je niets zult missen.

Wees lief voor elkaar

Wij betreuren het dat wij jou de komende tijd niet kunnen verwelkomen als gast in ons wellnessresort. Zodra wij jou weer het dagje wellness kunnen bieden zoals je van ons gewend bent, zullen wij onze deuren weer zo snel mogelijk openen. Tot die tijd: wees lief voor elkaar. Samen krijgen we het coronavirus onder controle. Tot snel!

Laatst bijgewerkt op 03-12-2020 - 10:15 uur