Covid update


Goed nieuws; je kan nog steeds genieten van een dagje wellness! Wel zijn er maatregelen vanuit de overheid gesteld waar wij ons aan moeten houden. Lees voor jouw bezoek aan ons resort alle maatregelen:

1. Dagje Wellness met een COVID-certificaat
2. Mondmasker plicht per 20 november 2021

Laatst bijgewerkt: 19-11-2021

Meer info

COVID-certificaat

Vanwege de nieuwe maatregelen die vanuit de overheid worden gesteld dien je een COVID-certificaat aan te kunnen tonen bij een bezoek aan ons wellnessresort vanaf 1 november 2021. Dit houdt in dat je een (negatief) testcertificaat, vaccinatiecerftificaat óf herstelcertificaat nodig hebt wanneer je naar ons resort gaat. Het Covid Safe Ticket kan worden aangemaakt in de vorm van een QR-code via de CovidSafeBE-app of op papier via https://covidsafe.be/nl/. Zonder geldige QR-code mogen wij helaas geen toegang verlenen.

HM Beslisboom website

1. Laat je testen of vaccineren

Om toegang te mogen verlenen aan onze gasten dienen wij, net als andere bedrijven in onze branche, te vragen naar een geldig COVID-certificaat. Dit is een eis vanuit de overheid.

2. Maak een QR-code

Van een vaccinatie, een herstel of van een negatieve testuitslag maak je in de app een QR-code. Dat is jouw bewijs. Heb je geen CovidSafeBE-app? Dan kan je de QR-code printen en aanvragen via covidsafe.be. Alleen een vaccinatiebewijs is géén geldig toegangsbewijs.

[Check voordat je vertrekt naar ons wellnessresort of de QR-code goed wordt weergegeven in de app.]

3. Toon je QR-code

Om toegang tot ons wellnessresort te krijgen laat je jouw QR-code én je identiteitsbewijs controleren bij aankomst. Jouw QR-code kan dan gescand worden.

4. Dagje wellness

Na het scannen krijg je een groen of rood scherm. Indien je een rood scherm te zien krijgt, krijg je op dat moment geen toegang tot het wellnessresort. Bij een groen scherm kan je genieten van een dagje wellness.

Mondmasker plicht

Naast dat het vanaf heden verplicht is om een COVID-certificaat aan te tonen bij binnenkomst gelden er van 20 november 2021 t/m 27 januari 2022 de volgende maatregelen:

- het is verplicht om een mondmasker te dragen bij de receptie tot en met de kleedruimtes;
- het is verplicht om een mondmasker te dragen in het restaurant. Pas wanneer je hebt plaatsgenomen aan een tafeltje mag het mondmasker af;
- het is verplicht om een mondmasker te dragen in de beauty, yurt en de Hamam;
- onze medewerkers dragen een mondmasker tijdens zijn of haar werkzaamheden. 

Bekijk de veelgestelde vragen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • ontvang als eerste de beste deals in jouw inbox;
  • kom alles te weten over wellness & sauna;
  • je kan je ieder moment weer uitschrijven.