Veilig genieten van een dagje wellness

Wij doen er alles aan om de gezondheid en veiligheid van onze gasten te waarborgen en risico's op besmetting te voorkomen. Deze verantwoordelijkheid ligt bij ons, maar ook bij jou. We doen het samen!

Bekijk alle maatregelen rondom reserveren & inchecken, de 1,5 meter afstand, hygiëne & toezicht en wellnessrituelen & behandelingen.

HM Icoontjes maatregelen corona

Alle maatregelen op een rij

 • Wij laten minder gasten toe in ons wellnessresort en in elke faciliteit, waardoor wij de 1,5 meter kunnen waarborgen. Een extra voordeel; meer ruimte en beleving voor jou!
 • Online reserveren is verplicht ook als je in het bezit bent van een abonnement.
 • Wij vragen je vriendelijk je te houden de aangegeven aankomst- en vertrektijd.
 • Wij zorgen dat je veilig kan inchecken. 
 • Draag een mondmasker vanaf het moment dat je uit de auto stapt tot je bij de kleedruimte bent.
 • Houd 1,5 meter afstand in ons resort, de kleedruimtes en de faciliteiten.
 • Al onze faciliteiten worden regelmatig tussendoor gereinigd en gedesinfecteerd.
 • Persoonlijke reiniging is op diverse punten in ons resort mogelijk, ook bij elke sauna.
 • Er is elke dag een 'Covid-manager' aanwezig.
 • Onze wellnessrituelen zijn aangepast volgens de richtlijnen vanuit de overheid.
 • Genieten van een behandeling? Dat kan! In de wachtruimte vragen we je een mondmasker te dragen.
 • Ons personeel draagt tijdens het werken een mondmasker.
 • Tot slot; wees lief voor elkaar. De verantwoordelijkheid voor een veilig dagje wellness ligt bij ons, maar ook bij jou.

Reserveren & inchecken

Minder gasten & verplicht reserveren

We vragen jou als gast om 1,5 meter afstand van andere gasten te houden.  Om dit te kunnen uitvoeren zal Hezemeer een beperkt aantal gasten (kunnen) ontvangen. Dit betekent voor jou als gast nóg meer ruimte en rust tijdens jouw dagje wellness.

Door op de website te werken met een limiet op het aantal boekingen én het reserveren verplicht te stellen, weten wij precies hoeveel gasten wij iedere dag in huis hebben.

Een reservering kan bestaan uit maximaal 2 personen. Tijdens het online reserveren op onze website vragen wij naar jouw gezondheid en ga je akkoord met onze gezondheidscheck.
Alleen als je 24 uur geen klachten hebt die op Corona wijzen, mag je ons wellnessresort bezoeken.

Maatregelen bij ontvangst

Per inchecktijd zullen er een beperkt aantal gasten de ruimte van de receptie mogen betreden. Wij vragen je daarom nadrukkelijk om je te houden aan de aangegeven aankomst- en vertrektijd. Ook vragen we je een mondmasker te dragen totdat je bij de kleedruimte bent.

Bij onze receptie is aangegeven met stickers waar je kan wachten en waar je mag in- of uitchecken. Ook is het verplicht om bij binnenkomst je handen te desinfecteren bij de daarvoor bestemde alcoholdispenser. Bij de receptiedesk is plexiglas geplaatst voor de veiligheid van jou als gast én onze receptiemedewerkers.

Wij proberen je bij het inchecken indien wenselijk zoveel mogelijk uit te leggen over onze maatregelen, maar in het resort kan je bij elke faciliteit informatie vinden over wat wij van je verwachten.

Aankomst- en vertrektijd

Er zit een limiet op het aantal gasten dat per aankomst- of vertrektijd bij onze receptie aanwezig is. Wij vragen je dan ook nadrukkelijk om je te houden aan je aangegeven aankomst- en vertrektijd, zodat je relaxed en met genoeg ruimte kunt in- of uitchecken. Wij waarderen het als je contactloos of met pin jouw dagje wellness betaalt.

Houd 1,5 meter afstand

Om de 1,5 meter afstand ten opzichte van elkaar te kunnen uitvoeren heeft ons resort diverse aanpassingen gedaan. Hezemeer zal een beperkt aantal gasten ontvangen. Ook elke faciliteit (sauna, rustruimte, zwembad of whirlpool) heeft een beperkte beschikbaarheid. Bij elke faciliteit staat aangegeven hoeveel gasten tegelijk van de ruimte gebruik mogen maken.

Kleedruimtes

Door minder gasten te ontvangen per tijdsindeling zal er meer ruimte zijn tijdens het omkleden. Onze medewerkers wijzen de kluisjes toe op zo'n manier dat je genoeg afstand kan houden tot andere gasten. Als andere gasten nog aan het omkleden zijn, vragen we je even te wachten. Zorg voor makkelijke kleding zodat je je snel kunt omkleden.

Restaurant

De 1,5 meter afstand in ons restaurant wordt gewaarborgd door alleen tafels beschikbaar te stellen die genoeg ruimte tussen elkaar hebben. Ook zal er ruimte genoeg zijn tussen de medewerker en de gast als de gerechten uit geserveerd worden. 

Faciliteiten

Tijdens het inchecken krijg jij als gast een speciaal polsbandje mee, dit polsbandje houd je om en bij het bezoeken van een sauna hang je deze op aan een speciaal haakje met een nummer. Zijn alle haakjes bij de sauna bezet? Dan kan je op dat moment geen gebruik maken van de faciliteit en vragen we je naar een andere faciliteit te gaan. Het is dus erg belangrijk dat je jouw eigen polsbandje weer meeneemt als je de sauna verlaat. Het kan zijn dat het polsbandje niet nodig is, bijvoorbeeld in het zwembad. Als je bij een faciliteit het speciale bandje moet gebruiken staat dat aangegeven. De whirlpools en het stoomdbad moet je vooraf reserveren. Dit reserveren kan bij de faciliteit zelf.

Hygiëne & toezicht

Spray

Bij elke sauna staat een spray waarmee de saunabanken gereinigd kunnen worden. De spray trekt binnen enkele seconden in en daarom is afnemen met een doek niet nodig. Ondanks dat wij de faciliteiten zelf tussendoor reinigen, geven wij onze gasten hiermee de mogelijkheid om dit voor het plaatsnemen in de sauna ook zelf te doen.

Handalcohol

In ons gehele resort staan diverse punten waar je je handen kan reinigen met handalcohol. Ook alle toiletten zijn hiervan voorzien.

Extra schoonmaak

Naast de mogelijkheid om zelf te reinigen zullen onze medewerkers regelmatig de faciliteiten extra schoonmaken. Iedere medewerker heeft daarom ook continu een reinigingsflacon bij zich.

COVID-manager

Bij ons resort is ten alle tijden een ‘covid-manager(s)’ aanwezig die de maatregelen betreffende COVID-19 zal handhaven op het resort. Wij vragen je vriendelijk doch dringend je aan onze maatregelen te houden en eventuele aanwijzingen op te volgen.

Wellnessrituelen & behandelingen

Wellnessrituelen

Een dagje wellness wordt extra speciaal met een wellnessritueel. Veel van onze groepssessies zijn nog steeds mogelijk. Bij elk ritueel zijn aanpassingen gedaan, zodat wij voldoen aan de richtlijnen van de overheid. Sommige rituelen zijn omgetoverd tot ‘do it yourself’ rituelen. Deze rituelen worden vaak wel begeleid, maar voer je verder zelf uit. Meer informatie vind je hier.

Let op; opgietingen zijn niet toegestaan, deze zullen daarom geen doorgang vinden. 

Behandelingen

Eén op één behandelingen zoals massages en facials zijn bij Hezemeer gewoon mogelijk. Voor elke gast wordt de volledige ruimte gereinigd en de stoel- of bank verschoond. Een goede hygiëne is voor een masseur of schoonheidsspecialist een standaard gegeven. Onze medewerkers zullen daarbij voor de behandeling de handen van zichzelf en van de gast desinfecteren. Ook dragen onze medewerkers een mondmasker tijdens het werk. We vragen jou een mondmasker te dragen in de wachtruimte.

Indien je dat prettig vindt, kan je jouw mondmasker ook tijdens de behandeling dragen.

Wees lief voor elkaar

Wij vertrouwen, net zoals de overheid, op het gezond verstand van onze gasten. Wij vragen te houden aan de maatregelen die wij hebben gesteld en eventuele aanwijzingen van ons personeel op te volgen. Het doel van een dagje wellness is ontspannen en wij hopen dat op deze manier voor een ieder te kunnen verzorgen. De verantwoordelijkheid voor een veilig dagje wellness ligt bij ons, maar ook bij jou.

Alle maatregelen op een rij