Veelgestelde vragen Coronavirus


Voor het laatst bijgewerkt: 28 maart 2020 | 10:24 uur

Algemene vraag

Zijn jullie geopend?

Helaas zijn wij door de maatregelen van de overheid genoodzaakt te sluiten tot en met 19 april 2020. Het is mogelijk dat dit verlengd wordt t/m 3 mei 2020. Wij adviseren je alle media en onze website in de gaten te houden voor alle informatie.

Gezien de uitzonderlijke situatie vragen wij onze gasten die een reservering hebben in de periode tot en met 19 april 2020 contact met ons op te nemen via het contactformulier. Gelieve rekening te houden met een langere reactie tijd i.v.m. de drukte. Wij verzetten dan jouw reservering naar een andere datum.

Reservering

Mijn e-ticket verloopt binnenkort. Wat gebeurt daarmee?

Alle lopende e-tickets zijn verlengd tot en met 30 september 2020. De nieuwe geldigheid kan je ook terugvinden in de kalender op onze website tijdens het verzilveren. Het is niet nodig om hierover contact op te nemen.

Ik heb een reservering staan. Wat gebeurt daarmee?

Indien je een reservering hebt gemaakt, wordt deze door ons verplaatst naar een nieuwe datum. Wij verzoeken jou contact op te nemen via ons contactformulier. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren, echter door de drukte bij onze gastenservice afdeling kan de reactietijd wat langer zijn dan gewoonlijk. Graag hiervoor jouw begrip.

Ik wil graag reserveren. Kan dat gewoon en waar moet ik rekening mee houden?

Ja, je kan nu een reservering maken met een datum vanaf 1 juni 2020. Deze datum houden wij als voorzorg aan omdat wij nog niet exact kunnen aangeven tot en met wanneer de maatregelen zijn.

We adviseren onze gasten om een reservering te maken voor een aankomstdatum vanaf 15 juni 2020. Mocht blijken dat we dan nog niet open kunnen gaan dan zullen we uiteraard geheel kosteloos jouw reservering verplaatsen.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid nadrukkelijk. Wij houden je op de hoogte via al onze kanalen, zoals via deze website en via de e-mail als je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Beurten- en jaarkaarten

Ik heb een beurten- of jaarkaart. Wat betekent dit voor mij?

Alle beurtenkaarten en jaarkaarten die aflopen in de periode van 13 maart tot en met 19 april 2020 worden verlengd tot en met 31 juli 2020.