Resto


Laat het tijdens je dagje wellness aan niets ontbreken en geniet van overheerlijke gerechten in ons restaurant. Wil je liever geen hele maaltijd nuttigen? Met de kleine tussendoortjes en lekkernijen kies je voor een snelle hap. Het restaurant biedt comfortabele zitplaatsen om het nog aangenamer te maken! Het is in het restaurant en op het terras verplicht om een badjas te dragen.

Heb je een allergie? Vermeld dit tijdens je bezoek aan één van de medewerkers in het restaurant zodat je geïnformeerd kan worden over de mogelijkheden.  

Reserveer jouw dagje wellness

Gevarieerd aanbod

Het à la carte menu van Hezemeer is zeer divers. Je kan genieten van kleine gerechten maar ook om de grote honger te stillen is er voldoende keuze! Zowel in de ochtend, middag als avond kan je terecht in ons restaurant voor een hapje en een drankje.

Ontdek de menukaart

Suggestie van de chef

Naast het à la carte menu heeft onze chef succesvolle gerechten geselecteerd voor onze gasten. Laat je verrassen door de overheerlijke smaken en maak er een onvergetelijke dag van. De suggestie van de chef verandert regelmatig. Bekijk  de speciale gerechten in het resort.

Good food, good drinks, good times