Even bijtanken in de rustruimtes van Hezemeer


Sauna Hezemeer biedt veel mogelijkheden om uit te rusten tijdens een dagje sauna. Zo kan je tijdens de zonovergoten dagen genieten in de prachtige tuin. De wintertuin komt in de winter weer heerlijk tot zijn recht of geniet van de overige rustruimten. Kom ontspannen thuis na een relax dagje sauna. Het is in de rustruimtes verplicht om een badjas te dragen.

Zomers genieten

Geniet op zomerse dagen van de prachtige tuin. Neem plaats in één van de ligbedden en kom tot rust in de bosrijke omgeving. Tijdens een heerlijk dagje wellness kan je zelfs streeploos buiten wanneer het een zonovergoten dag is! Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

Kom tot rust in de hangmat

In de tuin van Hezemeer staan ook diverse comfortabele hangmatten waar je heerlijk in tot rust kan komen. Geniet tijdens je saunabezoek van het prachtige uitzicht wanneer je lekker in de hangmat ligt maar pas op dat je niet te lang in de zon blijft liggen! Voor je het weet val je in slaap.

Romantisch uitrusten

Neem voldoende rust tussen al het ontspannen door en pak je rustmomenten. In deze grote rustruimte kan dit zelfs met een overheerlijk drankje! Wil je liever een boek, een tijdschrift of een krant lezen? Dat kan hier allemaal. Ontspan lekker bij de open haard met een drankje. 

Cosy corner

Deze half open rustruimte biedt een schitterend uitzicht over het meer en de tuin. In de winter kan je hier heerlijk vertoeven, je kan jezelf verwarmen bij de open haard. De comfortabele dekentjes maken het helemaal af zodat je lekker tot rust kan komen. 

Mezzanine

Tijdens je saunaronde even tot rust komen? Naast dat je kan ontspannen aan het binnenzwembad kan je ook plaats nemen op de mezzanine. Neem plaats in één van de massagestoelen en geniet van een lichaamsmassage. Zo kan je er weer helemaal tegen aan. 

Ontspan in winterse sferen

Ben je tijdens je dagje toe aan ontspanning? In de wintertuin staan comfortabele bedjes waar je snel even een dutje kan doen. Zo kan je optimaal genieten van je saunabezoek.