Sauna en wellness bij Hezemeer


Het aanbod aan sauna's bij Hezemeer in Laakdal is zeer gevarieerd. Zo bieden wij aangenaam warme sauna's aan voor gevorderden, sauna's met een lagere temperatuur voor beginners en hele hete saunacabines voor experts

Sauna voor beginners

Ben je voor het eerst in de sauna? Bekijk dan deze sauna's met lage temperaturen tot 65°C. Of begin jouw saunadag in een sauna met een lage temperatuur zodat jouw lichaam rustig kan wennen aan de temperatuurwisselingen.

Bekijk de sauna's

Sauna's voor gevorderden

Deze sauna's hebben een temperatuur tussen de 65°C en de 70°C. Warm jezelf op in één van deze heerlijke sauna's. Deze sauna's zijn geschikt voor zowel beginners, gevorderden als de experts. Heerlijke saunacabines met een milde temperatuur.

Bekijk de sauna's

Sauna's voor experts

De hete saunacabines zijn voor de echt ervaren saunaganger en kunnen oplopen tot maar liefst 110 graden! Deze sauna's hebben een temperatuur vanaf 80°C. Wanneer je meerdere keren per jaar naar de sauna gaat, zijn deze sauna's geschikt. 

Bekijk de sauna's

Bekijk alle sauna's

Ontdek alle 10 de sauna's van Hezemeer voor een relaxmoment voor jezelf en misschien wel met jouw saunamaatje. Bekijk welke sauna bij jou past en geniet. Ga je nooit naar de sauna? Dan zijn de sauna's voor beginners wat voor jou vanwege de lage temperaturen. Uiteraard zijn cabines ook geschikt voor de start van jouw saunadag, net zoals de sauna's voor gevorderden die een milde temperatuur hebben. Ga je vaak naar de sauna? Ontdek dan de warmste sauna's voor de experts!

Sauna Beginners Gevorderden Experts
 Infraroodsauna    
 Blokhutsauna    ✔  
 Maa® sauna      ✔
 Zoutsteensauna    
 Biosanarium  ✔    
 Eventsauna      ✔
 Stoombad  ✔    
 Lavendelsauna      ✔
 Panorama sauna      ✔
 Siriussauna