Wat fijn, het is weer herfst!


Het wordt steeds kouder buiten en de dagen worden korter. De herfst is begonnen! De natuur maakt zich klaar voor de winter en de rood/geel gekleurde bladen vallen van de bomen. De koude cocktails kunnen ingeruild worden voor een heerlijke warme kop chocolademelk op een regenachtige avond. Misschien wel met een lekker gebakje erbij?

Bij Hezemeer kan je tijdens de herfst heerlijk ontspannen en genieten van de prachtige tuin in herfstkleuren. Of droom weg in een warme sauna met uitzicht op de tuin. Wij hebben voor jou een speciaal Perzisch arrangement geselecteerd, zodat je voordelig een dagje kan relaxen. Ben je benieuwd waarom wij de herfst zo fijn vinden? Lees dan verder en ontdek drie redenen waarom wij van de herfst houden.

Bekijk de openingstijden

Seizoensmassage de Wereldreis

  • Ontspannende massage van je lichaam
  • Warme Ceylon olie van fruitbloesem en jasmijn
  • Duur: 25 of 50 minuten

Vanaf 35. 95p.p.

Reserveren Meer info

Perzisch rozenritueel

  • Heerlijke scrub en cremépakking BY TREATMENTS®
  • Persoonlijke zwaaisessie
  • Verwarmend rozendrankje
  • Duur: 45 minuten

14. 95p.p.

Reserveren Meer info

3 redenen waarom wij van de herfst houden


1. Ideaal saunaseizoen

Wist je dat de herfst het ideale seizoen is voor een dagje wellness? Het werkt rustgevend, maar het verhoogt ook je weerstand, want je lichaam leert omgaan met de temperatuurwisselingen. Als je een regelmatige saunabezoeker bent is de kans groot dat je gezond de koude maanden doorkomt! Het najaar brengt ook een koude wind met zich mee. Hoe fijn is het dan om zalig te bubbelen in één van de verwarmde bubbelbaden. Een koud briesje door je haren, terwijl je heerlijk in een comfortabel warm bad zit.


2. Goed voor je huid

Je lichaam moet wennen aan de afwisseling van koude en warme temperaturen, zo ook je huid. Zoals bekend stimuleert een saunabezoek de doorbloeding. De huidporiën worden geopend en je bloedvaten verwijden. Hierdoor krijg je een fluweel zachte huid die klaar is voor de herfstperiode. 

 3. Kortere, knusse dagen

De zon schijnt steeds minder in de herfst en het wordt weer sneller donker. Maar wees niet bang, de zon komt nog wel eens tevoorschijn! Maak overdag een wandeling door de tuin en laat je betoveren door de natuur. In de avond is de tuin verlicht, wat zorgt voor een warm, magisch gevoel.