Bedankt voor je reservatie


Download je bevestiging

Bedankt voor je reservatie bij wellnessresort Hezemeer.

Download direct jouw reservatiebevestiging. Deze bevestiging ontvang je binnen een half uur ook per mail. Heb je deze niet ontvangen? Check dan jouw ongewenste mail.

Wij raden je aan om de reservatiebevestiging goed door te lezen voor je bezoek aan ons resort. Het team van Hezemeer wenst jou alvast een ontspannen dag toe! 

Verzoek om extra gegevens
In verband met de coronamaatregelen zijn wij verplicht om de gegevens van al onze gasten op te vragen. Bij je reservatie heb je alleen jouw gegevens doorgegeven. Heb je voor 2 personen gereserveerd? Dan verzoeken wij je vriendelijk om ook de gegevens van de andere persoon door te geven.

HM Button Gegevens doorgeven

In verband met het coronavirus hebben wij als wellnessresort diverse maatregelen getroffen zodat jouw bezoek geheel ontspannen kan verlopen. Graag verzoeken wij je om dit voor je bezoek te lezen en je te houden aan de instructies tijdens jouw saunadag. Wij verzoeken je tevens vriendelijk doch dringend om je aan de opgegeven aankomst- en vertrektijden te houden. Lees hier alle informatie rondom het coronavirus en een dagje wellness.

HM Icoontjes maatregelen corona

Wil je alvast in de relax stemming komen? Bekijk dan onze sauna's of beleef Hezemeer! 

Binnenkort ben je een dagje #offline