Sauna

In deze familiesauna in de buurt van Geel vind je altijd een sauna naar je zin. Van aangenaam warm tot heet en droog, een infraroodcabine, een stoombad en een zeer geliefde Eventsauna, speciaal voor de opgietsessies.

Biosanarium

Biosanarium

In het biosanarium is het 60°C, de luchtvochtigheid bedraagt 45%.

De kleuren hebben een positieve invloed op het lichaam.

Geel activeert de geest, versterkt de zenuwen, verdrijft droefheid, melancholie en vermoeidheid. Geel heeft een positieve invloed op de lever.

Rood verzacht spierpijnen, is goed bij problemen met de bloedsomloop, reuma en huidziekten.

Blauw brengt ons tot rust en is aangewezen bij zenuwziekten, slapeloosheid en angstaanvallen.

Groen ontspant, kalmeert cholerieke personen en heeft een positief effect bij o.a. hoofdpijn, brochitis en jicht.

Zoutsteensauna

Zoutsteensauna

De zoutsteensauna bevat zeven ton zoutsteen en vult de lucht met jodium; heilzaam voor luchtwegen en helend bij huidaandoeningen. Met 65°C en comfortabele kussens is dit een aangename en ontspannende sauna.Hezemeer opent een unieke zoutsteensauna. De kussens zijn 100% waterafstotend en hygiënisch en dus conform de Vlaremwetgeving.

Siriussauna

Siriussauna

Nieuwe aanwinst: de Siriussauna. Sirius (Grieks) is een helder schitterende ster en betekent 'schitteren' of 'schroeien'. 

De Sirius is 70° warm, en heeft een sterrenhemel. 

Blokhutsauna

Blokhutsauna

Midden in de groene, mooi aangelegde tuin van Hezemeer vind je de blokhutsauna. In de blokhutsauna is het 75°C. Vanuit deze sauna heb je uitzicht op het zwembad.
 

Panoramische sauna

Panoramische sauna

In de Panoramasauna is het 80°C. Vanuit deze sauna heb je een ruime kijk op de mooi aangelegde Hezemeertuin. Je kan er genieten van een droge saunabeurt.

Eventsauna

Eventsauna

In de Eventsauna is het 85°C. Deze opgietsauna biedt plaats aan 90 personen. Hier organiseren de saunameesters dagelijks zeer verzorgde opgietsessies. De extragrote opgietkachel is ingericht in een blokhut van Finse ruwe dennenstammen. Aan de bar kan je een vochtherstellend drankje nuttigen, er is een aparte garderobe voor badjassen en slippers. Een ijsbron zorgt voor de ultieme afkoeling. Opgietsessies dagelijks om 13 - 15 - 17 - 19 en 21 uur.

Kristalsauna

Kristalsauna

In de kristalsauna is het 95°C, het is een droge sauna. De amethyst boven de verwarmingsoven geeft een bijzondere schittering, deze energetische edelsteen  onttrekt negatieve energie aan de ruimte. Hij is zuiverend  voor lichaam en geest.

Maa® sauna

Maa® sauna

In de Maa®sauna is het 110°C.  Een gepatenteerde combinatie van houtgestookte sauna en open haardvuur zorgt voor de verwarming van de Maa®sauna.  De Maa®sauna is een uiterst eenvoudige oervorm van de saunacultuur. De 'grond'sauna is  uitgerust met  kwaliteitsvolle materialen en voorzieningen, zodat al je saunaverwachtingen  vervuld worden.

Infrarood

Infrarood

Enkele positieve invloeden tijdens je bezoek aan de IR-cabine: de betere bloedcirculatie heeft een positieve invloed op hart- en vaatziekten, vermindering van stijfheid in de gewrichten en vermindering van spierspanning.

De warmte van de IR-straling gaat het zenuwstelsel onrechtstreeks beïnvloeden, de hersenen ontvangen het sein om endorfine aan te maken met als resultaat dat eventuele pijnen verzachten.

Stoombad

Stoombad

In het stoombad is het 42°C . Ondanks deze relatief lage temperatuur voelt het zeer warm aan, dit komt door de  hoge luchtvochtigheid (100%). Aan de stoom is etherische olie  toegevoegd. Na het stoombad heb je een zachte, gereinigde huid.

Actie van de maand

promo

Beurtenkaartenactie

Doe nu dubbel voordeel 

Vanaf 1 maart worden de prijzen aangepast. Profiteer t.e.m. 28 februari van de uitzonderlijke beurtenkaartenactie met twee maal voordeel, oplopend tot wel 675 euro.
U koopt aan de huidige prijs én u geniet extra gratis beurten.

De kaarten kunnen enkel aangekocht worden in Hezemeer. Niet online of met overschrijving.
Voordeel berekend op basis van één toegang
10 beurtenkaarten (9+1+2) en 20 beurtenkaarten (17+3+4) zijn niet op naam en blijven één jaar geldig
50 beurtenkaarten (40+10+10) zijn niet op naam en blijven twee jaar geldig

Agenda