Sauna

In deze familiesauna in de buurt van Geel vind je altijd een sauna naar je zin. Van aangenaam warm tot heet en droog, een infraroodcabine, een stoombad en een zeer geliefde Eventsauna, speciaal voor de opgietsessies.

Biosanarium

Biosanarium

In het biosanarium is het 60°C, de luchtvochtigheid bedraagt 45%.

De kleuren hebben een positieve invloed op het lichaam.

Geel activeert de geest, versterkt de zenuwen, verdrijft droefheid, melancholie en vermoeidheid. Geel heeft een positieve invloed op de lever.

Rood verzacht spierpijnen, is goed bij problemen met de bloedsomloop, reuma en huidziekten.

Blauw brengt ons tot rust en is aangewezen bij zenuwziekten, slapeloosheid en angstaanvallen.

Groen ontspant, kalmeert cholerieke personen en heeft een positief effect bij o.a. hoofdpijn, brochitis en jicht.

Zoutsteensauna

Zoutsteensauna

De zoutsteensauna bevat zeven ton zoutsteen en vult de lucht met jodium; heilzaam voor luchtwegen en helend bij huidaandoeningen. Met 65°C en comfortabele kussens is dit een aangename en ontspannende sauna.Hezemeer opent een unieke zoutsteensauna. De kussens zijn 100% waterafstotend en hygiënisch en dus conform de Vlaremwetgeving.

Siriussauna

Siriussauna

Nieuwe aanwinst: de Siriussauna. Sirius (Grieks) is een helder schitterende ster en betekent 'schitteren' of 'schroeien'. 

De Sirius is 70° warm, en heeft een sterrenhemel. 

Blokhutsauna

Blokhutsauna

Midden in de groene, mooi aangelegde tuin van Hezemeer vind je de blokhutsauna. In de blokhutsauna is het 75°C. Vanuit deze sauna heb je uitzicht op het zwembad.
 

Panoramische sauna

Panoramische sauna

In de Panoramasauna is het 80°C. Vanuit deze sauna heb je een ruime kijk op de mooi aangelegde Hezemeertuin. Je kan er genieten van een droge saunabeurt.

Eventsauna

Eventsauna

In de Eventsauna is het 85°C. Deze opgietsauna biedt plaats aan 90 personen. Hier organiseren de saunameesters dagelijks zeer verzorgde opgietsessies. De extragrote opgietkachel is ingericht in een blokhut van Finse ruwe dennenstammen. Aan de bar kan je een vochtherstellend drankje nuttigen, er is een aparte garderobe voor badjassen en slippers. Een ijsbron zorgt voor de ultieme afkoeling. Opgietsessies dagelijks om 13 - 15 - 17 - 19 en 21 uur.

Lavendelsauna

Lavendelsauna

In de lavendelsauna is het 95°C, het is een droge sauna. Lavendel zorgt voor een totale ontspanning. Voorts is lavendel opbeurend en balancerend, ook ontsmettend, bacteriedodend en pijnstillend.

Maa® sauna

Maa® sauna

In de Maa®sauna is het 110°C.  Een gepatenteerde combinatie van houtgestookte sauna en open haardvuur zorgt voor de verwarming van de Maa®sauna.  De Maa®sauna is een uiterst eenvoudige oervorm van de saunacultuur. De 'grond'sauna is  uitgerust met  kwaliteitsvolle materialen en voorzieningen, zodat al je saunaverwachtingen  vervuld worden.

Infrarood

Infrarood

Enkele positieve invloeden tijdens je bezoek aan de IR-cabine: de betere bloedcirculatie heeft een positieve invloed op hart- en vaatziekten, vermindering van stijfheid in de gewrichten en vermindering van spierspanning.

De warmte van de IR-straling gaat het zenuwstelsel onrechtstreeks beïnvloeden, de hersenen ontvangen het sein om endorfine aan te maken met als resultaat dat eventuele pijnen verzachten.

Stoombad

Stoombad

In het stoombad is het 42°C . Ondanks deze relatief lage temperatuur voelt het zeer warm aan, dit komt door de  hoge luchtvochtigheid (100%). Aan de stoom is etherische olie  toegevoegd. Na het stoombad heb je een zachte, gereinigde huid.

Wellness Giftcard

Wellness Giftcard

Nieuw in Hezemeer. De Wellness Giftcard, het perfecte wellnessgeschenk!

Elk jaar heb je talloze gelegenheden om op zoek te gaan naar een origineel geschenk. Met de Wellness Giftcard geef je hét ultieme verwencadeau, een ontspannen wellnessbeleving boordevol kwaliteit en luxe. Mooi, bijzonder gemakkelijk en altijd raak

Wellness Giftcard 
✓Aan te kopen in Hezemeer of online 
✓ Leverbaar per post (binnenland) of direct per e-mail
✓ Kies uw eigen cadeaubedrag, van € 10,- tot € 150,-
✓ Volledig naar eigen wens én in delen te besteden
✓ Keuze uit diverse themaverpakkingen om uw cadeau nog leuker te maken

Koop nu