Expertverzorgingen

De expertverzorgingen bieden een aantal gelaats-, oog- en lichaamsverzorgingen aan gericht op specifieke problemen. 

Op zon- en feestdagen wordt een surplus van 15% aangerekend.

Meso-Vit gelaatsverzorging

Meso-Vit gelaatsverzorging

De Meso-vit behandeling van Ericson zorgt voor een jonger uiterlijk. In een paar behandelingen is het resultaat al duidelijk zichtbaar. Bij de Mesovitbehandeling wordt gebruik gemaakt van micro’naaldjes’, zij maken uiterst kleine microkanalen waardoor actieve stoffen in de diepere huidlagen kunnen indringen. Een aantal behandelingen geeft een verbluffend resultaat. Daarna is één behandeling per maand voldoende.

 

85 min. -  € 90           

Reserveer
Indiba gelaatsverzorging

Indiba gelaatsverzorging

De Indiba 450V, is een toestel uit de medische wereld. De behandeling werkt celvernieuwend,  zowel preventief als herstellend. Er worden schitterende resultaten geboekt in de aanpak van specifieke problemen. Het doel van de behandeling is het regenereren en verstevigen van de huid. Rimpels verminderen, contouren worden hertekend en de elasticiteit van de huid verbetert.

 

55 min. – € 85                      80 min. - € 115                    

Reserveer
Eye flash

Eye flash

Compacte gelaatsverzorging met toepassing van innoverend oogverzorgingsapparaat. Opfrissende coup d’éclat.

45 min. - € 42   Telefonisch reserveren

 

Eye expert

Eye expert

Luxe oogverzorging met masker en toepassing van innoverend oogverzorgingsapparaat.

55 min. - € 45   Telefonisch reserveren

 

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Geschikt voor de behandeling van allerlei huidproblemen: rimpels, lever-en ouderdomsvlekken, comedonen (zwarte puntjes), milia (gerstekorrels), acné, chirurgische littekens, lichte acné-littekens, vergrote poriën, huidverkleuringen (hyperpigmentatie).

 

55 min. -  € 78        

Reserveer
Mesotherapie (met dermapen)

Mesotherapie (met dermapen)

Een zeer intensieve behandeling. Met steriele micronaalden maakt de schoonheidsspecialiste microkanaaltjes in de huid. Hiermee kan men specifieke anti-ageingconcentraten insluizen. Een aantal behandelingen is aan te raden. Vaak zal deze innoverende behandeling gecombineerd worden met de LED fototherapie. De mesotherapie heeft een uitermate verjongend, liftend effect.

 

55 min  € 125

Corrigerende lichaamsbehandeling: Indiba

Corrigerende lichaamsbehandeling: Indiba

Met de Indiba 450V, een toestel uit de medische wereld, worden schitterende resultaten geboekt in de aanpak van specifieke problemen zoals: cellulitis,  verslapte huid, enz. Het doel van de behandeling is het regenereren en verstevigen van de huid, rimpels verminderen, contouren worden hertekend en de elasticiteit van de huid verbetert. In Hezemeer kies je voor een behandeling van 55 min ( €85) of 85 min (€115) (combinatie van verschillende zones) 

  • Anti cellulitisbehandeling                55 min  
  • Bustebehandeling                               55 min 
  • Huidverstevigende behandeling    55 min (armen, of benen, of buik)

Bij een kuur van 10 behandelingen (aan te raden voor een optimaal resultaat), geniet je de bekende Hezemeer beauty kortingen: 

  • 25% korting bij de 6de behandeling
  • 50% korting bij de 12de behandeling
Reserveer
Lichtbehandeling met ledmasker

Lichtbehandeling met ledmasker

Tijdens een gelaatsverzorging kan de schoonheidsspecialiste gebruik maken van de led fotobehandeling. Dit apparaat is gebaseerd op fototherapie. Een toepassing die haar nut bewijst in de wereld van de cosmetica. Een huidanalyse, reiniging, peeling, masker en speciale ampul gaan de behandeling vooraf. De combinatie bevordert de elasticiteit, gaat rimpels en pigmentvlekken tegen en werkt herstellend bij acné en littekens. Er zijn 6 tot 10 behandelingen nodig, afhankelijk van de leeftijd, het huidtype en de huidtoestand. De resultaten bouwen zich wel steeds verder op, de verbetering zal zich zelfs tot 3 maanden na de kuur verderzetten.

Led Rood: geschikt voor alle huidtypes. Heeft een verjongend en ontstekingsremmend effect op de huid. 

Led Blauw: heeft sterke antibacteriële eigenschappen en biedt een effectieve behandeling voor alle verschillende gradaties van acné zonder irritatie. 

Led Groen: pakt littekens en hyperpigmentatie aan en bevordert wondgenezing.

 

 

Actie van de maand

promo

Opgietweekend

Op zaterdag 23 en zondag 24 september gaan we er weer tegenaan!  De saunameesters en opgieters gaan creatief aan de slag om je een weekend lang te verwennen met de meest uiteenlopende en succesvolle opgieten. Rustige meditatie-opgieten, extreme hittestimulans voor de doorwinterde saunabezoeker, alle mogelijke variaties van geurenopgieten, verkoelende opgieten, authentieke berkenopgiet, enz. Beleef sauna ook eens op een andere manier en kom genieten van dit bijzondere opgietweekend  in Hezemeer!


Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Een planning vind je aan de receptie en binnenkort op FB.

Agenda