Huidverbeterend

De expertverzorgingen bieden een aantal gelaats-, oog- en lichaamsverzorgingen aan gericht op specifieke problemen. 

Op zon- en feestdagen wordt een surplus van 15% aangerekend.

Meso-Vit gelaatsverzorging

Meso-Vit gelaatsverzorging

De Meso-vit behandeling van Ericson zorgt voor een jonger uiterlijk. In een paar behandelingen is het resultaat al duidelijk zichtbaar. Bij de Mesovitbehandeling wordt gebruik gemaakt van micro’naaldjes’, zij maken uiterst kleine microkanalen waardoor actieve stoffen in de diepere huidlagen kunnen indringen. Een aantal behandelingen geeft een verbluffend resultaat. Daarna is één behandeling per maand voldoende.

 

85 min. -  € 90           

Reserveer
Indiba gelaatsverzorging

Indiba gelaatsverzorging

De Indiba 450V, is een toestel uit de medische wereld. De behandeling werkt celvernieuwend,  zowel preventief als herstellend. Er worden schitterende resultaten geboekt in de aanpak van specifieke problemen. Het doel van de behandeling is het regenereren en verstevigen van de huid. Rimpels verminderen, contouren worden hertekend en de elasticiteit van de huid verbetert.

Promotie: Reserveer nu 4 behandelingen, je geniet de vijfde behandeling gratis! Behandelingen (incl. de gratis behandeling) op te nemen vóór 15 december 2017

55 min. – € 85                      80 min. - € 115                     

Reserveer
Eye flash

Eye flash

Compacte gelaatsverzorging met toepassing van innoverend oogverzorgingsapparaat. Opfrissende coup d’éclat.

45 min. - € 42   Telefonisch reserveren

 

Eye expert

Eye expert

Luxe oogverzorging met masker en toepassing van innoverend oogverzorgingsapparaat.

55 min. - € 45   Telefonisch reserveren

 

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Geschikt voor de behandeling van allerlei huidproblemen: rimpels, lever-en ouderdomsvlekken, comedonen (zwarte puntjes), milia (gerstekorrels), acné, chirurgische littekens, lichte acné-littekens, vergrote poriën, huidverkleuringen (hyperpigmentatie).

 

55 min. -  € 78        

Reserveer
Mesotherapie (met dermapen)

Mesotherapie (met dermapen)

Een zeer intensieve behandeling. Met steriele micronaalden maakt de schoonheidsspecialiste microkanaaltjes in de huid. Hiermee kan men specifieke anti-ageingconcentraten insluizen. Een aantal behandelingen is aan te raden. Vaak zal deze innoverende behandeling gecombineerd worden met de LED fototherapie. De mesotherapie heeft een uitermate verjongend, liftend effect.

 

55 min  € 125

Corrigerende lichaamsbehandeling: Indiba

Corrigerende lichaamsbehandeling: Indiba

Met de Indiba 450V, een toestel uit de medische wereld, worden schitterende resultaten geboekt in de aanpak van specifieke problemen zoals: cellulitis,  verslapte huid, enz. Het doel van de behandeling is het regenereren en verstevigen van de huid, rimpels verminderen, contouren worden hertekend en de elasticiteit van de huid verbetert. In Hezemeer kies je voor een behandeling van 55 min ( €85) of 85 min (€115) (combinatie van verschillende zones) 

  • Anti cellulitisbehandeling                55 min  
  • Bustebehandeling                               55 min 
  • Huidverstevigende behandeling    55 min (armen, of benen, of buik)

Bij een kuur van 10 behandelingen (aan te raden voor een optimaal resultaat), geniet je de bekende Hezemeer beauty kortingen: 

  • 25% korting bij de 6de behandeling
  • 50% korting bij de 12de behandeling
Reserveer
Lichtbehandeling met ledmasker

Lichtbehandeling met ledmasker

Tijdens een gelaatsverzorging kan de schoonheidsspecialiste gebruik maken van de led fotobehandeling. Dit apparaat is gebaseerd op fototherapie. Een toepassing die haar nut bewijst in de wereld van de cosmetica. Een huidanalyse, reiniging, peeling, masker en speciale ampul gaan de behandeling vooraf. De combinatie bevordert de elasticiteit, gaat rimpels en pigmentvlekken tegen en werkt herstellend bij acné en littekens. Er zijn 6 tot 10 behandelingen nodig, afhankelijk van de leeftijd, het huidtype en de huidtoestand. De resultaten bouwen zich wel steeds verder op, de verbetering zal zich zelfs tot 3 maanden na de kuur verderzetten.

Led Rood: geschikt voor alle huidtypes. Heeft een verjongend en ontstekingsremmend effect op de huid. 

Led Blauw: heeft sterke antibacteriële eigenschappen en biedt een effectieve behandeling voor alle verschillende gradaties van acné zonder irritatie. 

Led Groen: pakt littekens en hyperpigmentatie aan en bevordert wondgenezing.

 

 

Actie van de maand

promo

Beurtenkaartenactie

Extra gratis beurten.

Tot en met 30 november krijg je extra gratis beurten bij aankoop van een beurtenkaart. Je hebt de keuze uit een 12-, 24- of 60-beurtenkaart, je ontvangt dus respectievelijk 3, 7 of 20 beurten gratis.

 

De beurtenkaarten zijn niet op naam en blijven onbeperkt geldig

Bij de jaarkaart krijg je een maand extra, deze kaart blijft 13 maanden geldig i.p.v.12 maanden en is wel op naam

De actievoordelen verminderen de prijs per saunabezoek aanzienlijk. In het kadertje vind je de prijs per beurt aan actietarief. Van dit duidelijke voordeel kan je nog maandenlang genieten...

 

De beurtenkaarten zijn niet op naam en blijven onbeperkt geldig. 

De jaarkaart is wél op naam en beperkt geldig . (prijs v.d. jaarkaart: 1143 euro)

Koop nu

Agenda