Massages

Op zon- en feestdagen wordt bij elke massage een surplus van 15%  aangerekend

Deze relaxmassages zijn pure ontspanning, je kiest voor een volledige lichaamsmassage of voor de achterkant van het lichaam. Je kan ook meer specifiek kiezen voor gelaat-, hoofdhuid- of voet-massage. 

Voorts bieden wij een zeer uitgebreid gamma aan soorten relaxmassages, zoals de chocolade of de hotstonesmassage, bekijk alvast het ruime aanbod.

Voet- en hoofdhuidmassage

Voet- en hoofdhuidmassage

Twee van de meest ontspannende massages in één voet- en hoofdhuidmassage, een aanrader!

 

25 min. - €36

Reserveer
Anti-stressmassage

Anti-stressmassage

De anti-stressmassage van het gelaat is een ontspannende massage van de hoofdhuid, gelaat, hals en schouders.

 

25 min.- € 36     

Reserveer
Relax massage

Relax massage

Ontspannende, rustgevende massage van het volledige lichaam

 

 

55 min   € 64            

Reserveer
Relax massage

Relax massage

Ontspannende, rustgevende massage van de achterkant van het lichaam

 

25 min   € 36

Reserveer
Chocolademassage

Chocolademassage

De kalmerende werking van de cacao-ingrediënten beïnvloeden de huidsensoren. Uniek en onvergelijkbaar is de ervaring van de warme chocolade die op de huid verdeeld wordt. Resultaat is een chocoladezachte en gehydrateerde huid. Een volledige lichaamsmassage.

 

55 min. -  € 66        

Reserveer
Chocolademassage

Chocolademassage

De kalmerende werking van de cacao-ingrediënten beïnvloeden de huidsensoren. Uniek en onvergelijkbaar is de ervaring van de warme chocolade die op de huid verdeeld wordt. Resultaat is een chocoladezachte en gehydrateerde huid. Massage van de achterkant van de benen en de rug.

 

25 min. -  € 43          

Reserveer
Hotstonesmassage

Hotstonesmassage

De natuurgeneeskunde benut al duizenden jaren de kracht van energierijke stenen. Men gebruikt lava basaltstenen die energetische aardkrachten bevatten. Een volledige lichaamsmassage met deze stenen biedt je een gevoel van ontspanning en welbehagen, bevordert de bloedcirculatie, verhoogt de vitaliteit en ondersteunt de lymfedoorstroming. 

 

50 min. - € 66              

Reserveer
Hotstonesmassage

Hotstonesmassage

De natuurgeneeskunde benut al duizenden jaren de kracht van energierijke stenen. Men gebruikt lava basaltstenen die energetische aardkrachten bevatten. Een massage met deze stenen biedt je een gevoel van ontspanning en welbehagen. Massage van de achterkant van de benen en de rug.

 

 

25 min. - € 43

Reserveer
Shiatsu

Shiatsu

De oorsprong van Shiatsu ligt in de traditionele oosterse geneeskunst. 'Shiatsu' betekent letterlijk 'vingerdruk', maar de ervaren therapeut maakt gebruik van handpalmen, vingers, duimen, ellenboog, knie en voeten. De aanwezige lichaamsenergie komt in balans met als gevolg dat ziektesymptomen zowel op lichamelijk als op emotioneel vlak gedeeltelijk of geheel verdwijnen. Volledige lichaamsmassage 

 

55 min. -  € 66 

Reserveer
Shiatsu

Shiatsu

De oorsprong van Shiatsu ligt in de traditionele oosterse geneeskunst. 'Shiatsu' betekent letterlijk 'vingerdruk', maar de ervaren therapeut maakt gebruik van handpalmen, vingers, duimen, ellenboog, knie en voeten. Shiatsu herstelt de balans in het lichaam en heft blokkades op. Massage van de achterkant van de benen en de rug

 

 

25 min. -  € 43 

Reserveer
Meridiaanmassage

Meridiaanmassage

De meridiaanmassage is een holistische behandeling; lichaam en geest is één. Men gebruikt een specifieke etherische olie. Men masseert hoofdzakelijk op de meridiaanbanen. Dit bevordert de stroming van de nodige levensenergie en maakt het lichaam lichter, soepeler, flexibeler. De meridiaanmassage verlicht rug-, nek-, en schouderklachten. Ze werkt helend bij hoofdpijn, stress en spanning. Volledige lichaamsmassage.

 

55 min. -  € 66                 

Reserveer
Meridiaanmassage

Meridiaanmassage

De meridiaanmassage is een holistische behandeling; lichaam en geest is één. Men gebruikt een specifieke etherische olie. Men masseert hoofdzakelijk op de meridiaanbanen. De meridiaanmassage verlicht rug-, nek-, en schouderklachten. Ze werkt helend bij hoofdpijn, stress en spanning. Massage van de achterkant van de benen en de rug.

 


25 min. -  € 43 

Reserveer
Zeepmassage (hamam)

Zeepmassage (hamam)

Een heerlijk authentieke behandeling. De behandeling start met een grondige scrub. Daarna brengt de masseur de zeep aan d.m.v. de speciale zeepzak. Tijdens de massage worden verschillende massagetechnieken gebruikt. Als extraatje kan je nadien eventueel nog afronden met een oliemassage. Resultaat is een grondig gereinigde, fluweelzachte huid. Volledige lichaamsmassage.
De zeepmassage gaat door in de duocabine

 

50 min. -  € 66             

Reserveer
Zeepmassage (hamam)

Zeepmassage (hamam)

Een heerlijk authentieke behandeling. De behandeling start met een grondige scrub. Daarna brengt de masseur de zeep aan d.m.v. de speciale zeepzak. Tijdens de massage worden verschillende massagetechnieken gebruikt. Als extraatje kan je nadien eventueel nog afronden met een oliemassage. Resultaat is een grondig gereinigde, fluweelzachte huid. Massage van de achterkant van de benen en de rug. De zeepmassage gaat door in de duocabine 

 

25 min. -  € 43 

Reserveer
Oliemassage (hamam)

Oliemassage (hamam)

Een stevige, spiergerichte oliemassage. Volledige lichaamsmassage. Deze stimulerende oliemassage gaat door in de duocabine. 

 

 

50 min. - € 66            

Reserveer
Oliemassage (hamam)

Oliemassage (hamam)

Een stevige, spiergerichte oliemassage. Massage van de achterkant van de benen en de rug. Deze  stimulerende oliemassage gaat door in de duocabine. 

 

25 min. - €43

Reserveer
Bamboemassage (hamam)

Bamboemassage (hamam)

Je huid wordt gevoed met een rijke bamboemassageolie, je wordt gemasseerd met verschillende formaten van bamboestokjes. Een bamboemassage staat bekend om zijn vochtafdrijvende, ontspannende én verkwikkende kwaliteiten. De behandeling vermindert spanning, stimuleert de bloedcirculatie, herstructureert het silhouet en maakt de huid glad. Deze massage gaat door in de duocabine. Volledige lichaamsmassage.

 

50 min. - € 66 

Reserveer
Bamboemassage (hamam)

Bamboemassage (hamam)

Je huid wordt gevoed met een rijke bamboemassageolie, je wordt gemasseerd met verschillende formaten van bamboestokjes. Een bamboemassage staat bekend om zijn vochtafdrijvende, ontspannende én verkwikkende kwaliteiten. De behandeling vermindert spanning, stimuleert de bloedcirculatie, herstructureert het silhouet en maakt de huid glad. Massage van de achterkant van de benen en de rug. Deze massage gaat door in de duocabine. 

 

25 min. - € 43   

Reserveer
Indocéane

Indocéane

Deze holistisch geïnspireerde lichaamsmassage met Qi-balsem en edele massageolie put inspiratie uit de Ayurveda met als doel het lichaam in balans te brengen en de geest te bevrijden. Alle zintuigen worden geprikkeld, je wordt verwend met de heerlijke geur van bijzondere geurkaarsen. Je huid wordt fluweelzacht. 

 

55 min. -  € 70                                 

Reserveer
Aquazenmassage

Aquazenmassage

Ontspannende lichaamsmassage met warmwaterballon. De warmte van de ballon en het wiegen van het water zorgen voor een bijzonder ontspannend effect.

 

 

 

55min. - € 70        

Reserveer
Voetreflexologie

Voetreflexologie

Door massage en druk op de reflexzones van de voet, ontspannen de overeenkomstige delen van het lichaam, men bekomt een betere bloedcirculatie. Er ontstaat een verhoogde aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. Voetreflexologie is geen geneeswijze op zich, maar ontspant, harmoniseert en optimaliseert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Algemene klachten zoals hoofdpijn, darmproblemen, spierpijnen en nervositeit kunnen verdwijnen.

 

55 min. - € 64                               

Reserveer
Hotstonesbehandeling

Hotstonesbehandeling

Men gebruikt lava basaltstenen die energetische aardkrachten bevatten. Een massage met deze stenen biedt je een gevoel van ontspanning en welbehagen, bevordert de bloedcirculatie, verhoogt de vitaliteit en ondersteunt de lymfedoorstroming. De massage wordt voorafgegaan door een peeling en men sluit deze behandeling af met een hydraterend en voedend lichaamsmasker. Een luxueuze, verwarmende wellnessbehandeling

 

 

88 min. -  € 90

Reserveer
Indocéanebehandeling

Indocéanebehandeling

Deze  volledige wellnessbehandeling verloopt in drie stappen: een zoet-zoute bodyscrub, een massage en een pakking. De massage put inspiratie uit de Ayurveda met als doel het lichaam in balans te brengen en de geest te bevrijden. Een heerlijke, zijdezachte pakking hult het lichaam in een herstellende en regenererende zachte wikkel. Je huid wordt fluweelzacht. Een ontspannende thee rondt deze bijzondere verwenning af.

 

88 min. -  € 98            

Reserveer
Aquazenbehandeling

Aquazenbehandeling

We starten met een energieboost: een calcium-algenpakking van de rug, Na een gelaatsreiniging volgt een volledige lichaamsmassage met een warmwaterballon. Een oogmaskertje en hydraterende oogcrème sluiten deze luxueuze cocoonbehandeling af

 

 

 

 

85 min. -  €105             

Reserveer

Actie van de maand

promo

Beurtenkaartenactie

Extra gratis beurten.

Tot en met 30 november krijg je extra gratis beurten bij aankoop van een beurtenkaart. Je hebt de keuze uit een 12-, 24- of 60-beurtenkaart, je ontvangt dus respectievelijk 3, 7 of 20 beurten gratis.

 

De beurtenkaarten zijn niet op naam en blijven onbeperkt geldig

Bij de jaarkaart krijg je een maand extra, deze kaart blijft 13 maanden geldig i.p.v.12 maanden en is wel op naam

De actievoordelen verminderen de prijs per saunabezoek aanzienlijk. In het kadertje vind je de prijs per beurt aan actietarief. Van dit duidelijke voordeel kan je nog maandenlang genieten...

 

De beurtenkaarten zijn niet op naam en blijven onbeperkt geldig. 

De jaarkaart is wél op naam en beperkt geldig . (prijs v.d. jaarkaart: 1143 euro)

Koop nu

Agenda