BeWellness Aufguss challenge 2024


Op 26 mei zijn de voorrondes van de BeWellness Aufguss Challenge in wellnessresort Hezemeer. Dit wordt het ultieme sauna-evenement van het jaar, waar de meest getalenteerde saunameesters uit BeWellness thermen en resorts de uitdaging aangaan om de beste opgietingservaring te creƫren. Tijdens je dagje sauna op 26 mei kan je deze opgietwedstrijd als gast bijwonen en de spectaculaire mix van techniek, geurbeleving en passie voor het vak ervaren.

Reserveer jouw dagje wellness

Wat kan je verwachten?

Ervaar, ontdek & geniet

Dompel jezelf onder in een wereld van spectaculaire opgietsessies, heerlijke geuren en verrassende presentaties. Ervaar de magie van opgieten in een warme, gastvrije sfeer waar onze saunameesters je zullen betoveren met hun unieke mix van techniek, geurbeleving en passie.

Jouw stem telt

Kies de beste opgietmeester

Naast een ervaren jury hebben ook onze gasten een belangrijke rol in het kiezen van de beste acts. Kom langs, beleef de opwinding en breng jouw stem uit voor jouw favoriete opgieting. Jouw mening kan het verschil maken! Wie weet gaat jouw favoriet door naar de finale en wint de titel.

Bewellness Resorts

Hezemeer is onderdeel van de groep deluxe BeWellness resorts met haar groeiende collectie wellnessresorts. Elk wellnessresort geeft een andere ervaring. Kleinschaligere resorts, resorts waarvoor een dag eigenlijk te kort is, resorts vlakbij of in een stad of dorp of meer landelijk gelegen resorts. Met een eigen karakter en sfeer maar allemaal met hetzelfde BeWellness gevoel: hartelijk en gastvrij. Saunameesters van alle BeWellness resorts doen mee met de opgietwedstrijd. Wil je ook de andere voorrondes of de finale zelf ervaren? Dan kan je hiervoor terecht bij een van de andere BeWellness resorts. 

Ontdek data bij andere resorts