Beurtenkaarten van Hezemeer


Wanneer je ons wellnessresort regelmatig bezoekt, bekijk dan de mogelijkheden voor een beurtenkaart. Zo kan je voordelig genieten van een dagje sauna. Een beurtenkaart is uitsluitend bij de receptie te koop.

zomer beurtenkaartactie

Heb je behoefte aan rust en ontspanning? Deze zomer is de perfecte tijd om jezelf te trakteren op heerlijke sauna sessies. Profiteer van onze Zomer Beurtenkaartactie en geniet van voordelige prijzen. De beurtenkaart is tot en met 11 juli te koop bij ons wellnessresort en te gebruiken tot en met 23 september 2024.

5-beurtenkaart €115,00
5-avondbeurtenkaart €  85,00

Bekijk de voorwaarden

Beurtenkaart 

Ontdek het gemak van een beurtenkaart waarmee je het hele jaar bij ons resort kan komen ontspannen. Verken de verschillende beurtenkaarten en maak jouw keuze; ze zijn verkrijgbaar bij de receptie van Hezemeer.

10-beurtenkaart €  295,00
10-avondbeurtenkaart €  235,00
20-beurtenkaart €  535,00
50-beurtenkaart €1185,00

Bekijk de voorwaarden

VOORDELEN VAN EEN BeurtENKAART

  • De beurtenkaart is niet persoonsgebonden;
  • Per bezoek kunnen 2 beurten worden afgeschreven;
  • Indien je in het bezit bent van een beurtenkaart is reserveren niet verplicht;
  • Je ontvangt 15% op alle behandelingen en wellnessrituelen;
  • Ook de tweede persoon die gebruik maakt van de beurtenkaart geniet van 15% korting op alle behandelingen en wellnessrituelen;
  • Geldig op alle dagen van de week, ook in het weekend;
  • Na aanschaf van de beurtenkaart kun je deze direct gebruiken, zonder vooraf te reserveren.

Baden

Kom tijdens jouw dagje wellness volledig tot rust en neem tussen de saunarondes de tijd om heerlijk te ontspannen in één van de baden. Er zijn baden met hoge en lage temperaturen. Ontdek ze allemaal tijdens jouw dagje wellness.

Ontdek de baden

Sauna's

Het aanbod aan sauna's bij Hezemeer in Laakdal is zeer gevarieerd. Zo bieden wij aangenaam warme sauna's aan voor gevorderden, sauna's met een lagere temperatuur voor beginners en hete saunacabines voor experts. 

Ontdek de sauna's