Contact


Heb je nog vragen en staat je vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Je kan op verschillende manieren contact met ons opnemen. Wij doen ons uiterste best om je zo spoedig mogelijk van een reactie te voorzien! 

Informatielijn

Onze medewerkers staan voor je klaar op de volgende tijden:

ma t/m vrij
09.00 - 18.00
za, zo & feestdagen
10.00 - 15.00
Snelste optie

Facebook

ma-vrij 09:00 - 17:00 uur

Naar Facebook

Formulier

Reactie binnen 48 uur.

Naar formulier

Telefonisch

Informatielijn 

014 867952

Meest gestelde vragen


Om je snel van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen hiernaast alvast voor je beantwoord. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.  

Alle vragen

Is een reservatie (voor een entree) noodzakelijk?

Ook al is het niet verplicht, wij raden onze gasten aan om tijdig een dag- of avondtoegang te reserveren. Een reservatie vooraf heeft de volgende voordelen: 
- Je bent zeker van beschikbaarheid op de dag dat je ons resort wenst te bezoeken.
- Bij de receptie kunnen wij je snel van dienst zijn omdat de reservatie reeds staat geregistreerd. Wanneer je je reservatie wenst uit te breiden met een behandeling of massage raden wij aan dit ook tijdig te reserveren.

Plaats hier je reservatie

Hoe kan ik mijn reservatie wijzigen?

Je kan je reservatie wijzigen door het contactformulier in te vullen. Wij doen ons uiterste best om het verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Ik heb geen bevestiging ontvangen nadat de reservatie is geplaatst.

Mocht je geen bevestiging ontvangen hebben en je hebt de ongewenste e-mail nagekeken, dan verzoeken wij je vriendelijk om het contactformulier op onze website in te vullen.

Ik heb een E-ticket, maar het lukt mij niet om (online te reserveren).

Er zijn verschillende e-tickets waarmee een reservering geplaatst kan worden. De unieke code van je e-ticket vind je meestal onder de barcode. Daarna kan je de stappen doorlopen die op het e-ticket vermeld staan. Kom je er daarna nog niet uit? Lees extra informatie over het verzilveren van je e-ticket of voucher.

Wat zijn de openingstijden van het resort?

maandag t/m zondag 10.00 uur tot 23.00 uur.

Bekijk hier onze actuele openingstijden.

Adresgegevens

Hezemeer
Hezemeer 14
2430 Laakdal

Navigeren