BeWellness


Hezemeer maakt deel uit van BeWellness, een overkoepelend merk dat streeft naar de ultieme wellnesservaring. Samen met Wellness Instituut en Wellness Giftcard biedt BeWellness diverse mogelijkheden aan. Geniet van de veelzijdige faciliteiten en ervaringen in ons resort. Hezemeer streeft naar het bieden van een plek waar gasten kunnen ontspannen en zichzelf volledig kunnen laten verwennen. Tijdens een dagje wellness ontsnap je aan de drukte en kan je ontspannen!

Ontdek meer

Pure ontspanning

In een wereld vol afleiding en verantwoordelijkheden is het vinden van momenten van rust en ontspanning van onschatbare waarde. Bij Hezemeer kun je een dag voor jezelf plannen, waar je jezelf kunt verwennen en de tijd kunt nemen om weer helemaal in balans te komen. Kom tot rust!

BE HEALTHY, BE RELAXED, BE WELL

Wellnessbezoekjes zijn niet alleen een traktatie, maar ook cruciaal voor je gezondheid. Onderzoeken hebben aangetoond dat ontspanning in de wellness stress vermindert, de bloeddruk reguleert en het immuunsysteem bevordert. Ontdek de voordelen bij Hezemeer.

BEWELLNESS RESORTS

BeWellness is meer dan alleen een naam; het is een belofte aan onze gasten voor een dag vol ontspanning en verwennerij. Met resorts onderverdeeld in Classic, Deluxe en Exclusive, biedt BeWellness voor ieder wat wils. Van de comfortabele en gastvrije sfeer tot aan de exclusieve en persoonlijke service.

Ontspannen in een charmante omgeving.


Classic resorts v2

BEWELLNESS CLASSIC RESORTS

Ontdek comfortabele en gastvrije wellnessresorts voor een goede prijs. Geniet van comfort, service en kwaliteit bij Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell of SpaWeesp. 

CLASSIC RESORTS

Deluxe resortsBEWELLNESS DELUXE RESORTS

Ervaar een perfecte combinatie van luxe, hartelijkheid én beleving. Een dagje wellness voelt als een ware mini-vakantie bij Veluwse Bron, Elysium, SpaSense of Hezemeer (BE). 

DELUXE RESORTS

Exclusive resorts

BEWELLNESS EXCLUSIVE RESORTS

Geniet van een ware wellnesservaring op sterrenniveau bij Thermen Barendrecht en Wellness Landgoed De Valkenberg. Ervaar persoonlijke service en een gastvrije beleving van topkwaliteit.

EXCLUSIVE RESORTS