Bourgondisch en luxueus genieten


Hezemeer is gericht op luxe en comfort. Laat het je aan niets ontbreken tijdens je dagje sauna! Geniet van alle sauna's, baden en kom tot rust in de rustruimtes. Bekijk alle praktische informatie voor jouw bezoek.

Bekijk de plattegrond

Faciliteiten van Hezemeer

Bij Hezemeer vind je, zowel binnen als buiten, bijzondere sauna- en wellnessfaciliteiten. Warm jouw spieren op in de Siriussauna en droom onder een sterrenhemel even helemaal weg of ontdek de Maa® Sauna. Na een saunarondje is het heerlijk afkoelen in het Siliciumbuitenbad of strijk neer op de uiterst comfortabele ligbedjes.

Bourgondisch genieten

Een dagje wellness betekent ook een dagje culinair genieten! Bij Hezemeer kan dat optimaal. In het restaurant geniet je van diverse gerechten; van een energie vol ontbijt en kleine tussendoortjes tot gastronomische gerechten en seizoensspecials. Het keukenteam maakt alles met veel liefde voor jou klaar!

Praktische informatie

Zorg voor een optimale voorbereiding en lees hier alles over een dagje sauna. Bekijk alle praktische informatie over Hezemeer.

Toegangsprijzen

Dagelijks is het resort geopend en heb je een mogelijkheid om een dag-, of avondtoegang te reserveren. Bekijk de verschillende tarieven per dag.

Meer informatie

Eerste sauna ervaring

Wil je voor het eerst naar de sauna maar je weet niet wat je allemaal kan verwachten? Lees alle tips voor een eerste keer sauna. Zo ben je goed voorbereid voor jouw saunadag.

Meer informatie

Openingsuren

Dagelijks is het resort geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur. Op de feestdagen kunnen deze tijden afwijken. Bekijk nu alle openingsuren van het resort.

Openingsuren

Veelgestelde vragen

Wil je alles weten voor je bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen en bekijk wat je mee moet nemen, wat kan je verwachten, hoe kan je betalen en of je vooraf moet reserveren.

Meer informatie

Rondje sauna

Ben je nog niet eerder naar een wellnessresort geweest of ben je nog niet bekend met Hezemeer? Kom te weten wat je mee moet nemen, hoe een rondje sauna in zijn werk gaat en welke sauna's voor jou geschikt zijn.

Rondje sauna

Contact

Dagelijks zijn wij op verschillende manieren te bereiken waaronder via een contactformulier. Wanneer je het formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op. Bekijk ook de route en het adres.

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

Schrijf je direct in