Toegangsprijzen wellnessresort Hezemeer


Dag- en Avondentree

Bekijk de actuele prijzen op de kalender

Dagtarief Vanaf 10.00 uur
Avondtarief Vanaf 16.30 uur

Reserveer hier jouw dagje sauna

Koppel Badrand | Hezemeer

 

Praktische informatie

Het gebruik van een badjas, handdoeken en slippers is verplicht. Deze mag je zelf meenemen, maar zijn ook te huur bij Hezemeer. Slippers zijn te koop bij onze receptie.

Bekijk de prijzen

Ontdek de verschillende entreevormen van Hezemeer

Je kan bij sauna Hezemeer terecht voor een dagje sauna vanaf 's ochtends 10.00 uur tot laat in de avond. Van maandag tot en met donderdag kan je ook gebruik maken van een avondtarief  (vanaf 16.30 uur). Een toegang is inclusief het gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten.

De prijzen op onze website zijn vanaf prijzen. De weergegeven prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief. Bij het kiezen van de gewenste datum staat de exacte prijs. In de kalender wordt de actuele prijs weergegeven*. 

Wij raden je aan om vooraf online te reserveren, zo ben je verzekerd van een bezoek en is de toegangsprijs vooraf vastgesteld. 

Kom je regelmatig een dagje ontspannen bij ons? Bekijk dan onze abonnementen en profiteer van de voordelen! 

 

Leeftijd

Vanaf de leeftijd van 14 jaar is iedereen welkom bij sauna Hezemeer. Kinderen van 14 tot en met 18 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het resort bezoeken. Bij twijfel kan onze receptionist naar legitimatie vragen.