Toegangsprijzen van Hezemeer


Je kan dagelijks terecht bij Hezemeer voor een dagje wellness. Het is uitsluitend mogelijk om een arrangement te reserveren. Dit vanwege de herstart van ons resort en de maatregelen die getroffen zijn vanwege het coronavirus. Reserveren is verplicht.

Ochtendtoegang

In verband met de herstart van het saunaresort na het coronavirus is het tijdelijk helaas niet mogelijk om een ochtendtoegang te reserveren. Je kan een arrangement reserveren waar een dag- of avondtoegang is inbegrepen.

Meer informatie

Dagtoegang

In verband met de herstart van het saunaresort na het coronavirus is het tijdelijk helaas niet mogelijk om een dagtoegang te reserveren. Je kan een arrangement reserveren waar een dag- of avondtoegang is inbegrepen.

Meer informatie

Avondtoegang

In verband met de herstart van het saunaresort na het coronavirus is het tijdelijk helaas niet mogelijk om een avondtoegang te reserveren. Je kan een arrangement reserveren waar een dag- of avondtoegang is inbegrepen.

Meer informatie

Praktische informatie

Het gebruik van een badjas, handdoeken en slippers is verplicht. Deze mag je zelf meenemen, maar zijn ook te huur bij Hezemeer. Slippers zijn te koop bij onze receptie.

Bekijk de prijzen

Leeftijd

Vanaf de leeftijd van 14 jaar is iedereen welkom bij sauna Hezemeer. Kinderen van 14 tot en met 18 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het resort bezoeken. Bij twijfel kan onze receptionist naar legitimatie vragen.