Toegangsprijzen van Hezemeer


Je kan dagelijks terecht bij Hezemeer voor een ontspannen dagje wellness. Hierbij heb je keuze uit een dag- of avondtoegang. Mocht je het resort vaker willen bezoeken, bekijk dan de abonnementen.

De weergegeven prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief. Bij het kiezen van de gewenste datum staat de exacte prijs. Wij raden je aan om vooraf online te reserveren, zo ben je verzekerd van een bezoek en is de entreeprijs vooraf vastgesteld.

Dagtoegang

  • De dagtoegang is van 10.00 uur tot 23.00 uur.
  • De reguliere toegangsprijs bedraagt €32,50 p.p.

Reserveer direct

Avondtoegang

  • De avondtoegang is van 16.30 uur tot 23.00 uur.
  • De reguliere avondtoegangsprijs bedraagt €25,- p.p.

Reserveer direct

Praktische informatie

Het gebruik van een badjas, handdoeken en slippers is verplicht. Deze mag je zelf meenemen, maar zijn ook te huur bij Hezemeer. Slippers zijn te koop bij onze receptie.

Bekijk de prijzen

Leeftijd

Vanaf de leeftijd van 14 jaar is iedereen welkom bij sauna Hezemeer. Kinderen van 14 tot en met 18 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het resort bezoeken. Bij twijfel kan onze receptionist naar legitimatie vragen.

Abonnementen

Ben je van plan om vaker een bezoek te brengen aan ons resort? Bekijk dan de voordelen van een abonnement en profiteer direct. Een abonnement is uitsluitend bij de receptie te koop.

Bekijk de abonnementen