De saunabon van Hezemeer


Verschillende huisstijlen van de Wellness Giftcard

Geef ontspanning cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras jouw vriend/vriendin, geliefde of familielid met een dagje sauna! Een ultiem cadeau waar ontspanning voorop staat. Kies zelf je bedrag tussen €10,- en €150,- voor de Wellness Giftcard. Wie ga je verrassen?

Direct bestellen

Wellness Giftcard

Is of gaat jouw Wellness Giftcard verlopen in de periode van 15 maart 2020 tot 1 juli 2022? Vul dan het contactformulier in voor een verzoek tot verlenging van jouw Wellness Giftcard. Verzoeken die uiterlijk 2 januari 2022 worden ingediend via het formulier, worden in behandeling genomen. Indien jouw verzoek voldoet aan de voorwaarden, dan kom je in aanmerking voor verlenging. Je ontvangt uiterlijk 20 januari 2022 een nieuwe Wellness Giftcard per mail met een geldigheid van 6 maanden.

Meer info

Eenvoudig te bestellen 

De Wellness Giftcard koop je heel eenvoudig online. Kies een eigen cadeaubedrag van €10,- tot €150,-. De cadeaubon is zowel als e-card als in de vorm van een fysieke kaart verkrijgbaar. Een e-card ontvang je direct in je mailbox of die van de ontvanger! Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden met de post!

Bestel de Wellness Giftcard

Verkooppunten

De Wellness Giftcard is op diverse plekken te koop waaronder bij onze eigen receptie en online. Ook kun je terecht bij diverse grotere fysieke winkelketens zoals de Jumbo, Bruna, Albert Heijn en Primera. Zo is er altijd een mogelijkheid om op jouw moment een Wellness Giftcard aan te schaffen. 

Bekijk alle verkooppunten

Voordelen

  • Te koop en in te leveren bij Hezemeer.
  • Kies een eigen cadeaubedrag van €10,- tot €150,-
  • In delen te besteden
  • Eenvoudig online te bestellen als e-card of per post.
  • Gratis verzending vanaf €60,-.
  • Gratis thema verpakking, nu nog leuker om cadeau te geven! 

Veelgestelde vragen

Wie leg jij in de watten met de saunabon van Hezemeer?

Bestel de Wellness Giftcard