De saunabon van Hezemeer


Verschillende huisstijlen van de Wellness Giftcard

Geef ontspanning cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras jouw vriend/vriendin, geliefde of familielid met een dagje sauna! Kies zelf je bedrag tussen €10,- en €150,- voor de Wellness Giftcard. Wie ga jij verrassen?

Cadeau tip: de TREATMENTS® giftbox, hét meest ontspannen cadeau om te krijgen.

Direct bestellen

Wellness Giftcard

Is of gaat jouw Wellness Giftcard verlopen in de periode van 15 maart 2020 tot 1 juli 2022? Vul dan het contactformulier in voor een verzoek tot verlenging van jouw Wellness Giftcard(s). Heb jij meerdere Wellness Giftcards? Vul dan het formulier nogmaals in. Het contactformulier is uitsluitend geldig voor de Wellness Giftcard.

Zodra de Nederlandse wellnessresorts de deuren weer mogen openen nemen wij de verzoeken in behandeling. Alle verzoeken die ingediend zijn tussen 1 en 18 december 2021 zullen ook vanaf dat moment worden verwerkt.

Hopende op jouw begrip. Blijf gezond, pas goed op jezelf en elkaar!

Meer info

Eenvoudig te bestellen 

De Wellness Giftcard koop je heel eenvoudig online. Kies een eigen cadeaubedrag van €10,- tot €150,-. De cadeaubon is zowel als e-card als in de vorm van een fysieke kaart verkrijgbaar. Een e-card ontvang je direct in je mailbox of die van de ontvanger! Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden met de post!

Bestel de Wellness Giftcard

Verkooppunten

De Wellness Giftcard is op diverse plekken te koop waaronder bij onze eigen receptie en online. Ook kun je terecht bij diverse grotere fysieke winkelketens zoals de Jumbo, Bruna, Albert Heijn en Primera. Zo is er altijd een mogelijkheid om op jouw moment een Wellness Giftcard aan te schaffen. 

Bekijk alle verkooppunten

Voordelen

  • Te koop en in te leveren bij Hezemeer;
  • Kies een eigen cadeau bedrag van €10,- tot €150,-;
  • In delen te besteden;
  • Eenvoudig online te bestellen als e-card of per post;
  • E-card direct in jouw e-mail;
  • Gratis themaverpakking, nu nog leuker om cadeau te geven! 

Veelgestelde vragen

TREATMENTS® giftbox

Geef een doosje ontspanning cadeau mét de TREATMENTS® giftbox. Maak kennis met de heerlijke saunageuren van TREATMENTS®. Deze giftbox is te koop voor slechts €9,95 en kan je aan jouw bestelling toevoegen bij de aankoop van een Wellness Giftcard. 

TREATMENTS® giftbox Ceylon

In de Ceylon-lijn is de warme geur van sandelhout, patchoeli en shea-noten gecombineerd met fruitbloesem en jasmijn.

Bestel direct

TREATMENTS® giftbox Uyuni

De Uyuni-lijn heeft de frisse geur van eucalyptus en witte munt met vleugje limoen een verrassende combinatie van warmte en frisheid.

Bestel direct

TREATMENTS® giftbox Shinshiro

De Shinshiro-lijn heeft tonkabonen als basisnoot gebruikt, aangevuld met zoete en frisse geuren als ylang ylang, roos en witte lelie.

Bestel direct

TREATMENTS giftbox Mahayana

In de Mahayana-lijn zijn de zoete, lenteachtige geur van lila hyacinten en de kruidige ondertonen van musk en sandelhout verwerkt.

Bestel direct

Wie leg jij in de watten met de saunabon van Hezemeer?

Bestel de Wellness Giftcard