Het restaurant van Hezemeer


Neem tussen de saunarondes plaats in ons restaurant. Hier kan je tijdens jouw dagje wellness genieten van een hapje, drankje of complete maaltijd. Een ware toevoeging aan jouw saunadag waar je lekker tot rust kan komen.

Ontdek, proef en geniet

Maak tussen de saunarondes door de tijd om even te genieten in ons restaurant. Klets gezellig bij onder het genot van een lekker drankje en/of smakelijke gerechten. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen in ons restaurant.

Onze keuken is geopend tot 21.30 uur en het laatste drankje wordt om 22:00 uur aangeboden in ons restaurant

Bezoekers zitten heerlijk te lunchen
Het horeca terras van Hezemeer
Mannen drinken een biertje
Details van de horecagelegenheid
Gasten zitten ontspannen op het terras

Menukaart

Neem plaats in ons restaurant of op het terras en laat je verrassen door heerlijke gerechten, hapjes en verfrissende drankjes. Op de menukaart kan je alvast bekijken waar jij van kan genieten tijdens jouw dagje wellness. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen in ons restaurant.

Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers van het restaurant. Informeer te plaatse naar de mogelijkheden.

Bekijk de menukaart

Carpaccio menu van Hezemeer

Hamburger menu van Hezemeer

Culinaire arrangementen

Speciaal voor onze saunagasten zijn er culinaire arrangementen voor een verzorgd dagje wellness. Geniet van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in combinatie met culinaire gerechten. Profiteer direct van veel voordeel.

Evening Relax

Vanaf 42. 95p.p.

Meer info Reserveren

Duo Relax

Vanaf 72. 95p.p.

Meer info Reserveren