Overige praktische informatie


Parkeren

Hezemeer beschikt over GRATIS parkeerplaatsen en er zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Tevens zijn er enkele laadpalen beschikbaar. 

Rolstoeltoegankelijkheid

Hezemeer heeft een kleedkamer op de begane grond voor minder validen. Ook is er de mogelijkheid om diverse sauna's te bezoeken en zullen onze medewerkers er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Niet alle sauna's of ruimtes kunnen worden bereikt met een rolstoel i.v.m trappen of keien.

Kluisjes

Bij het inchecken ontvangt iedere gast een polsbandje voor een kluisje. Hier kunnen je persoonlijke spullen in opgeborgen worden.
Check altijd of het kluisje goed afgesloten is.

Betaalmogelijkheden

Je kan tijdens het reserveringsproces de reservering voldoen via iDEAL.
Het is mogelijk om bij de receptie te betalen, hier wordt eenmalig een toeslag in rekening gebracht € 2,95 per reservering.

Gevonden voorwerpen

Check altijd het kluisje voordat je vertrekt of alle persoonlijke spullen eruit zijn.
Toch wat vergeten? Vul dan het contactformulier in, zodat wij het kunnen nakijken!

  

Contactformulier

Reserveren

Vooraf reserveren is niet verplicht maar raden wij wel aan. Zo ben je verzekerd van je bezoek aan ons resort! 
Wanneer je gebruik wenst te maken van een actie/aanbieding, voucher en/of een e-ticket, deze dien je vooraf online te reserveren. Reserveren is op basis van beschikbaarheid. 

Reserveer hier je dagje sauna

Sauna Vereniging België

Hezemeer is aangesloten bij de Sauna vereniging België (SVB).  Saunacentra worden gecontroleerd door de beroepsvereniging en moeten beantwoorden aan de zware eisen van de Vlarem wetgeving. Bij een bezoek aan een sauna, lid van de SVB, mag je volkomen gerust zijn wat de hygiëne betreft.  

Sauna Vereniging Belgie

Wil je meer weten?

Bekijk de veelgestelde vragen

Ga naar veelgestelde vragen