Praktische informatie


Bekijk alle informatie over de openingstijden, adres & route, zwangerschap, overnachten en nog meer praktische informatie over het wellnessresort. Uiteraard kan je ook de veelgestelde vragen lezen op onze website.

Overige praktische informatie


Parkeren

Hezemeer beschikt over GRATIS parkeerplaatsen en er zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Tevens zijn er enkele laadpalen beschikbaar. 

Rolstoeltoegankelijkheid

Hezemeer heeft een kleedkamer op de begane grond voor minder validen. Ook is er de mogelijkheid om diverse sauna's te bezoeken en zullen onze medewerkers er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Niet alle sauna's of ruimtes kunnen worden bereikt met een rolstoel i.v.m trappen of keien.

Kluisjes

Alle gasten ontvangen een polsbandje voor een kluisje. Check altijd of het kluisje goed is afgesloten en laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis. Het gebruik van een telefoon of tablet is binnen het resort niet toegestaan. Wil je een e-reader meenemen? De receptiemedewerkers beoordelen bij inchecken graag of deze mee naar binnen genomen mag worden.

Betaalmogelijkheden

Tijdens het reserveringsproces kan je de betaling voldoen via iDEAL of creditcard. Bij vertrek lever je je polsbandje, waar alle consumpties op worden gezet, in en voldoe je de openstaande rekening bij voorkeur met PIN of contactloos. Betaal je met de Wellness Giftcard? Vergeet dan ook niet om de giftcard mee te nemen bij jouw bezoek aan ons resort.

Gevonden voorwerpen

Om te voorkomen dat je iets laat liggen, check altijd het kluisje voordat je vertrekt of alle persoonlijke spullen eruit zijn. Ben je uiteindelijk toch wat vergeten? Vul dan het contactformulier in, zodat wij het kunnen nakijken!

Contactformulier

Reserveren

Wij raden onze gasten aan om tijdig te reserveren, dit om eventuele teleurstelling te voorkomen. Per dag kunnen wij een beperkt aantal gasten verwelkomen. Houd je aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd van jouw reservering.

Reserveer hier je dagje sauna

Sauna Vereniging België

Hezemeer is aangesloten bij de Sauna vereniging België (SVB).  Saunacentra worden gecontroleerd door de beroepsvereniging en moeten beantwoorden aan de zware eisen van de Vlarem wetgeving. Bij een bezoek aan een sauna, lid van de SVB, mag je volkomen gerust zijn wat de hygiëne betreft.  

Sauna Vereniging Belgie

Wil je meer weten?

Bekijk de veelgestelde vragen

Ga naar veelgestelde vragen