Praktische informatie


Bekijk alle informatie over de openingstijden, adres & route, zwangerschap, overnachten en nog meer praktische informatie over het wellnessresort. Uiteraard kan je ook de veelgestelde vragen lezen op onze website.

Overige praktische informatie


Parkeren

Hezemeer beschikt over GRATIS parkeerplaatsen en er zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Tevens zijn er enkele laadpalen beschikbaar. 

Rolstoeltoegankelijkheid

Hezemeer heeft een kleedkamer op de begane grond voor minder validen. Ook is er de mogelijkheid om diverse sauna's te bezoeken en zullen onze medewerkers er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Niet alle sauna's of ruimtes kunnen worden bereikt met een rolstoel i.v.m trappen of keien.

Kluisjes

Bij het inchecken ontvangt iedere gast een polsbandje voor een kluisje. Hier kunnen je persoonlijke spullen in opgeborgen worden.
Check altijd of het kluisje goed afgesloten is.

Betaalmogelijkheden

Je kan tijdens het reserveringsproces de reservering voldoen via Bancontact, iDEAL of creditcard.
Bij vertrek lever je je polsbandje, waar alle consumpties op worden gezet, in en voldoe je de openstaande rekening bij voorkeur met PIN of contactloos.

Gevonden voorwerpen

Check altijd het kluisje voordat je vertrekt of alle persoonlijke spullen eruit zijn.
Toch wat vergeten? Vul dan het contactformulier in, zodat wij het kunnen nakijken!

  

Contactformulier

Reserveren

Vooraf reserveren is in verband met de coronamaatregelen verplicht.
Ook wanneer je een abonnement of een voucher, e-ticket van VakantieVeilingen of een Bongo bon hebt, is reserveren verplicht. Reserveren is op basis van beschikbaarheid. 

Reserveer hier je dagje sauna

Sauna Vereniging België

Hezemeer is aangesloten bij de Sauna vereniging België (SVB).  Saunacentra worden gecontroleerd door de beroepsvereniging en moeten beantwoorden aan de zware eisen van de Vlarem wetgeving. Bij een bezoek aan een sauna, lid van de SVB, mag je volkomen gerust zijn wat de hygiëne betreft.  

Sauna Vereniging Belgie

Wil je meer weten?

Bekijk de veelgestelde vragen

Ga naar veelgestelde vragen