Zwangerschap & Sauna


Wanneer je voor jouw zwangerschap al gewend was om naar de sauna te gaan, kan je de sauna bezoeken. Bekijk wanneer je de sauna kan bezoeken tijdens jouw zwangerschap.

Ben je niet eerder in de sauna geweest? Dan raden wij je af om naar de sauna te gaan omdat je lichaam dit niet gewend is. 

Behandelingen tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap is het niet altijd mogelijk om alle massages te ondergaan, voornamelijk omdat het moeilijk kan zijn om volledig op je buik te liggen. Gelukkig zijn er specifieke behandelingen die wel geschikt zijn tijdens deze bijzondere periode. Als je zwanger bent, is het altijd belangrijk om dit te melden aan de specialist.

Relaxing skincare 50 min.

77. 95p.p.

Meer info Reserveren

Indiase hoofdmassage 25 min.

44. 95p.p.

Meer info Reserveren

Mini skincare 25 min.

44. 95p.p.

Meer info Reserveren

Ontdek jouw arrangement

Bijna alle arrangementen zijn geschikt tijdens de zwangerschap. Mocht er een behandeling inbegrepen zijn dien je de juiste behandeling te kiezen die mogelijk zijn tijdens een zwangerschap. Bekijk een selectie van de geschikt arrangementen.

All Inclusive

Vanaf 147. 00p.p.

Meer info Reserveren

Zwangerschap saunaregels

Een saunabezoek is niet hetzelfde tijdens een zwangerschap. Bepaalde faciliteiten kan je beter overslaan en na de zwangerschap weer van genieten. Een dagje wellness tijdens de zwangerschapsperiode is een dag vol pure ontspanning. Bekijk alle saunaregels. 

Sauna weetjes

  • Luister goed naar je eigen lichaam
  • Maak enkel gebruik van de sauna's met lage temperaturen
  • Ga maximaal 10 minuten in de sauna zitten
  • Vermijd de Infraroodsauna, Opgietingen, Zonnebank, Dompelbaden
  • Zwemmen werkt ontspannend
  • Je raakt vocht kwijt door de warmte in de saunacabines
  • Je bloedsomloop wordt gestimuleerd

De eerste drie maanden van de zwangerschap

Tijdens deze periode raden wij een sauna bezoek af omdat de hoge temperatuur wisselingen invloed hebben op de ontwikkeling van de baby. 

De laatste 6 weken van de zwangerschap

Vermijd de warme (kruiden) baden in verband met eventuele infecties. Ga je niet vaak naar de sauna, dan raden wij een bezoek af in deze periode van de zwangerschap.