Sauna's voor beginners


Ga je voor het eerst naar de sauna? Ontdek dan alle sauna's voor beginners. Deze sauna's met lage temperaturen zijn geschikt voor een eerste saunabezoek of om jouw saunadag mee te beginnen. Bekijk ook de meest populaire sauna's met lage temperaturen.

Deluxe Faciliteitenpagina icons beginners

Meest populaire sauna's

Een heerlijke start voor jouw saunadag begin je bij deze sauna's. Met een temperatuur tot 65°C zijn het de perfecte saunacabines voor een beginnend saunabezoeker. Ontdek het bijzondere Biosanarium en de infraroodsauna. 

Biosanarium

In deze matig warme sauna kom je vanzelf tot rust, ideaal als langzame start van je saunadag. De kleuren van de sterrenhemel hebben een positieve invloed. De aangename temperatuur van rond de 60°C met een luchtvochtigheid van 45% maakt dit tot een heerlijk ontspannende cabine. Wist je dat de kleur geel een positief effect heeft op vermoeidheid en dat blauw je tot rust brengt?

Infraroodsauna

De infraroodsauna heeft Infraroodlampen welke een positief effect kunnen hebben op de bloedcirculatie, hart- en vaatziekten, stijfheid in de gewrichten en spierspanning verminderen. De warmte van de infraroodstraling zal het zenuwstelsel indirect beïnvloeden, de hersenen ontvangen het sein om endorfine aan te maken met als resultaat dat eventuele pijnen verzachten.

Alle sauna's voor beginners

Wanneer je nog niet eerder naar de sauna bent geweest is jouw lichaam nog niet gewend aan de temperatuurwisselingen. De sauna's hebben verschillende temperaturen en daarom hebben wij een selectie gemaakt van de sauna's met lage temperaturen. Ideaal om jouw saunadag mee te beginnen zodat je lichaam rustig kan wennen aan de temperaturen.

Deluxe Faciliteitenpagina icons beginners

Beleef meer

Naast de sauna's met lage temperaturen zijn er uiteraard ook sauna's met hogere temperaturen. Ontdek de sauna's voor gevorderden die iets warmer zijn. Bekijk de sauna's voor experts voor de echte warme sauna's. Klets gezellig bij in één van de verwarmde baden en rust uit in het restaurant met een heerlijk drankje, drankje of een complete culinaire maaltijd.