Sauna's voor gevorderden


De sauna's voor gevorderden zijn speciaal geselecteerd vanwege de milde temperatuur. Wanneer je wel eens naar de sauna gaat zijn deze sauna's zeker een aanrader! Bekijk alle sauna's voor gevorderden en de meest populaire sauna's voor gevorderden.

Deluxe Faciliteitenpagina icons gevorderden

Meest populaire sauna's

Loop een rondje door de prachtige tuin van Hezemeer en ontdek de bijzondere sauna's met een milde temperatuur. Een ideale temperatuur voor een relaxmoment voor jezelf. Ontdek de bijzondere zoutsteensauna en geniet van een geweldig uitzicht vanuit de blokhutsauna.

Zoutsteensauna

In de zoutsteensauna bevat de lucht een hoge concentratie aan jodium; heilzaam voor luchtwegen en helend bij huidaandoeningen. Met 65°C en comfortabele kussens is dit een aangename en ontspannende sauna. De temperatuur en de luchtvochtigheid zijn laag waardoor je langer van deze saunacabine gebruik kan maken.

Blokhutsauna

Midden in de groene, mooi aangelegde tuin van Hezemeer vind je de blokhutsauna. Een heerlijke sauna op mee te starten met een gemiddelde temperatuur van 70°C. Laat stress los en neem de tijd om helemaal te ontspannen

Alle sauna's voor gevorderden

Bekijk de sauna's voor gevorderden die speciaal zijn geselecteerd vanwege de milde temperaturen tussen de 65 en 70°C. Jouw lichaam is gewend aan de temperatuurwisselingen wanneer je regelmatig naar de sauna gaat. Een heerlijke temperatuur om helemaal tot rust te komen.

Deluxe Faciliteitenpagina icons gevorderden

Beleef meer

Ontdek ook de sauna's voor beginners met lage temperaturen. Ideaal om jouw saunabezoek mee te beginnen. Of bekijk de sauna's voor experts met hogere temperaturen. Zwem een rondje in één van de baden en geniet van een culinaire maaltijd in ons restaurant.