Sauna's voor experts


Beleef de warmste sauna's van ons resort. Deze sauna's zijn geschikt wanneer je zeer regelmatig naar de sauna gaat oftewel een fervente saunabezoeker. Ontdek alle sauna's voor de experts en beleef de populaire sauna's met hoge temperaturen vanaf 80°C.

Deluxe Faciliteitenpagina icons experts

Meest populaire sauna's

Wanneer je zeer regelmatig naar de sauna gaat is je lichaam gewend aan de temperatuurwisselingen. Jouw lichaam kan dan tegen de zeer hoge temperaturen van deze sauna's. Stap binnen in de bijzondere Maa® sauna en de eventsauna voor een ware saunabeleving. 

Maa® sauna

De naam Maa® zegt het al, een echte oersauna. Een sauna die gebaseerd is op de uiterst eenvoudige oervorm van de saunacultuur, een woning verstopt onder de grond die men verwarmde. Maa is het Finse woord voor 'aarde'. Een met eik- en beukenhout gestookt haardvuur zorgt voor de verwarming met een temperatuur rond 98°C.

Eventsauna

In deze sauna worden dagelijks opgietsessies of löyly’s verzorgd. Enthousiast wapperen zij de hete lucht door de sauna, je saunabeleving wordt nog intenser. Door de optimale 80°C is deze sauna geschikt voor het geven van opgietingen. De extra grote opgietkachel is ingericht in een blokhut van Finse ruwe dennenstammen.

Alle sauna's voor experts

Beleef de warmste sauna's tijdens jouw bezoek aan ons resort. Een ware weldaad voor je lichaam. Deze sauna's zijn speciaal voor jou als zeer regelmatige saunabezoeker geselecteerd vanwege de hoge temperaturen. Ontdek de vier verschillende sauna's met een temperatuur van 80°C of hoger.

Deluxe Faciliteitenpagina icons experts

Beleef meer

Ontdek ook de sauna's met lagere temperaturen waar je ook heerlijk kunt ontspannen. Bekijk daarom ook de sauna's voor beginners en gevorderden. Kies voor een relaxmoment in één van de baden en kom helemaal tot rust in het restaurant met een verfrissend drankje.