Beleef het voorjaar bij Hezemeer


De vogeltjes fluiten en voorzichtig duiken de bloemen weer op. Dat kan maar één ding betekenen: het voorjaar gaat beginnen. Vang de warme zonnestralen tijdens een dagje wellness. Wandel na een sauna sessie heerlijk in de tuin of ontspan in één van onze baden. Het voorjaar beleef je op z'n best bij Hezemeer!

Tip

Perzisch rozenritueel

  • Heerlijke scrub en crèmepakking TREATMENTS®
  • Ontspannende massagegrepen, persoonlijke zwaaisessie en verwarmende rozenthee
  • Groepssessie met beleving van 45 minuten

14. 95p.p.

Reserveren Meer info

Lente special

Wellness & Massage arrangement

  • Toegang vanaf 10:00 tot 23:00 uur
  • Massage naar keuze van 25 minuten

Vanaf 51. 50p.p.

Reserveren Meer info

Geef jouw immuunsysteem een boost


De lente is weer in aantocht en dat betekent dat de natuur weer vol in bloei staat. Terwijl de één geniet van het lekkere weer en kleurige bloemen, heeft de ander last van een veelvoorkomend verschijnsel: hooikoorts. Wist je dat een regelmatig sauna bezoek de hooikoorts symptomen duidelijk laten verminderen? De luchtwegen voelen weer vrij aan, de prikkels in de ogen worden minder en het algehele immuunsysteem versterkt. Kom helemaal tot rust met een dagje wellness.

Meer informatie

Reis mee en beleef de TREATMENTS® geurenreis

En dompel jezelf na de geurenreis in één van onze prachtige baden

Reserveer direct


Wellnessrituelen

Vier de lente met een ultiem verwenmoment. Waan je in een andere wereld met onze unieke wellnessrituelen. Ga op reis met onze geurenreis Hot & Cold, ontspan tijdens een Klankschaalsessie of verzorg de huid met een Rasul ritueel. Maak jouw ontspannen dagje wellness compleet en reserveer een wellnessritueel.

Bekijk onze wellnessrituelen

Offline ontspanning

Laat even alles vallen en geef je over aan de rust van een dagje offline. Geniet dit voorjaar van het mooie uitzicht over het meer in de Panoramasauna of stap in één van de fijne whirlpools. Wanneer ben je voor het laatst ergens geweest zonder dat die telefoon opduikt? Vergeet die mailbox en whatsapp berichten en beleef een dag vol échte ontspanning.

Bekijk onze faciliteiten

Ontdek onze restaurants

Bij een dagje wellness hoort gezellig wat eten en drinken. Geniet in ons restaurant en op het buitenterras heel de dag door van allerlei heerlijke gerechten en dranken. Zin in smaakvolle hapjes en drankjes of een hele maaltijd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bewonder het mooie lente uitzicht vanuit het restaurant. 

Bekijk ons restaurant

"Met minder stress wordt alles mooier"