Verwellness jezelf


Regenachtige dagen, lange donkere avonden en een frisse wind. De koude maanden zijn perfect om op te warmen tijdens een heerlijk dagje wellness. Voorkom een winterdip en geniet van de rustgevende sfeer in de sauna's en baden van ons wellnessresort.

Bekijk de acties

ARRANGEMENTEN IN DE KOUDE MAANDEN

Geniet van speciale aanbiedingen die jou een complete dag vol ontspanning bieden.

Beauty acties

Soms moet je jezelf even extra verwennen tijdens een dagje wellness. Van 13 oktober tot en met 9 januari 2024 zijn er diverse behandelingen met korting te boeken!

Ruim 20% korting

Zenklankritueel special

0. 0p.p.

Meer info Reserveren

Ruim 7% korting

Anti-stress massage 50 min. Special

0. 0p.p.

Meer info Reserveren

Aziatische seizoensmassage 25 min.

0. 0p.p.

Meer info Reserveren

Opwarmen

De korte en koude dagen zijn begonnen, een goede reden om te genieten van een warm bad of op te warmen in een hete sauna. Geef je lichaam een boost en kom volledig tot rust. Geniet van een kopje warme chocolademelk met slagroom, ontspan en droom weg in de heerlijke wellnessfaciliteiten.

Mineral Refill

Wist je dat je tijdens jouw dagje wellness kan deelnemen aan een gratis belevingsprogramma? Ontdek ultieme ontspanning met onze 'Mineral Refill'. Sluit je ogen en neem de tijd om de geborgenheid en verbinding met de natuur te ervaren. Beleef een moment van rust en stilte met de geuren van vanille patchoeli, citroen en appel.

Ontspanning van spieren

Je spieren kunnen door de warmte van een sauna of bad goed ontspannen. Doordat ook de ademhalingsspieren ontspannen, wordt je ademhaling rustiger. Klachten die voorkomen bij aandoeningen aan de luchtwegen of een verkoudheid zullen vrijwel direct verminderen.

MAAK KANS OP EEN DAGJE WELLNESS VOOR TWEE PERSONEN


Indien je een bezoek brengt aan ons wellnessresort in de periode van 13 oktober '23 t/m 9 januari '24, maak je kans op een dagje wellness voor twee personen.

Alle informatie is te vinden op de kassabon die je ontvangt na jouw bezoek aan ons wellnessresort.

Een dagje even helemaal offline

Reserveer jouw deal