Warme Winter Specials

Het is winter! Geniet tijdens jouw dagje winterwellness van de warmste sauna's, fijnste baden en neem een ontspannende break in ons restaurant. Profiteer deze winter van onze Warme Winter Specials!

Warme Winter Specials 300x300 logo 2

Ontdek de Warme Winter Specials

Pak even dat moment voor jezelf, laat je in de watten leggen en ga volledig uitgerust het nieuwe jaar in! Warm op en geniet van een heerlijk dagje of avondje wellness met de voordelige Warme Winter Specials.

Winter Avond Special
€22,50 p.p.

  • Inkom avond van 16:30 tot 23:00 uur
  • Warme chocolademelk

Meer info en reserveren

Culinaire Winter Special
€42,50 p.p.

  • Inkom dag van 10:00 tot 23:00 uur
  • Hoofdgerecht naar keuze

Meer info en reserveren

Winters Genieten
€28,50 p.p.

  • Inkom dag van 10:00 tot 23:00 uur
  • Warme chocolademelk

Meer info en reserveren

Geef ontspanning cadeau!

Op zoek naar een cadeau voor het nieuwe jaar? Verras jouw vriend/vriendin, geliefde of familielid met een dagje sauna! Een ultiem cadeau waar ontspanning voorop staat. Een Wellness Giftcard bestel je al vanaf €10,-. Wie ga jij verrassen? 

Meer informatie

Vol energie het nieuwe jaar in!

Rondje sauna of opgieting?

Neem plaats in de Maa® Sauna en ervaar de aangename temperatuur in deze echte oersauna. Een ontspannende toevoeging aan jouw dagje winterwellness: Een Opgieting! De opgietingen worden begeleid door ervaren saunameesters.

Ontdek alle sauna's

Ontspannen de winter in

2020 is begonnen! Maak de eerste maanden van het jaar extra speciaal met een dagje wellness met jouw partner of vriend(in). Kruip met een goed boek in de rustruimte of klets gezellig bij in het restaurant onder het genot van een hapje en een drankje.

Ontdek de Culinaire Special

Een magisch gevoel

Zin in een boost? Loop de wisselbaden eens in, waar warm en koud water worden afgewisseld. Ben je graag buiten? Geniet van de frisse winterlucht vanuit het buitenbad of kom bubbelen in één van onze whirlpools.

Ontdek alle baden

The magic of winter