Indian summer event


Op 27 september organiseert Wellnessresort Hezemeer het bijzondere Indian Summer event. Dit exclusieve evenement, markeert de overgang naar de herfst en biedt een avond vol unieke belevingen, opgietingen, bijzondere rituelen, heerlijk eten en live muziek. Het event begint vanaf 17.00 uur, je kan lang genieten want wij zijn op deze speciale dag geopend tot 01:00 uur.

Bekijk de specials

indian summer arrangementen

Het Indian Summer event begint om 17:00 uur, voor die avond kan je het speciale Indian Summer arrangement boeken. Wil je overdag ook al tot rust komen in ons resort? Met het deluxe arrangement ben je welkom vanaf 10:00 uur en kan je ook genieten van een belegd broodje naar keuze. Er wacht een avond vol ontspanning, wellness en culinaire verwennerij. Een welkomstdrankje staan voor je klaar. Later op de avond worden er verschillende hapjes geserveerd. Reserveer het arrangement wat bij je past en geniet!

Indian Summer

Exclusief op 27 september

- Inkom avond vanaf 16:30 uur
- Welkomstdrankje
- Diverse hapjes
- Hoofdgerecht naar keuze van de Indian Summer menukaart
- Presentje bij vertrek

68. 95p.p.

Meer info Reserveren

Indian Summer Deluxe

Exclusief op 27 september

- Inkom dag vanaf 10:00 uur
- Welkomstdrankje
- Diverse hapjes
- Belegd broodje naar keuze
- Hoofdgerecht naar keuze van de Indian Summer menukaart
- Presentje bij vertrek

87. 50p.p.

Meer info Reserveren

Andere mogelijkheden


Heb je een e-ticket, beurtenkaart of al een reservering staan voor 27 september en wil je ook het Indian Summer event beleven? We bieden de mogelijkheid hiervoor. Er is een speciaal Indian Summer pakket samengesteld die je dan bij kan boeken zodat je dit unieke event kan beleven en kan genieten van de vele extra’s die deze avond worden aangeboden. Geniet van een welkomstdrankje, heerlijke hapjes en een presentje voor €23,50 p.p.. Onze Customer serviceafdeling informeert je graag over de mogelijkheden. Vul dit contactformulier in en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier

Geniet van de nazomer

De warmte van de zomer maakt langzaam plaats voor de frisse lucht van de herfst


Indian Summer belevingen

Wist je dat je op 27 september tijdens je dagje wellness kan deelnemen aan een gratis belevingsprogramma? Ontdek deze dag speciale belevingen met nazomer thema. Sluit je ogen en neem de tijd om echte rust te ervaren.

Bekijk het programma

Gastronomisch genieten

Onze chef heeft voor het Indian Summer event een menukaart samengesteld met nazomerse gerechten. Alleen de gerechten van deze menukaart zijn gedurende het event beschikbaar en deze menukaart wordt exclusief 27 september gebruikt.

Bekijk de menukaart

Aangepaste openingstijden

Deze speciale dag wijken we af van de gebruikelijke openingstijden, Hezemeer is namelijk geopend tot 01:00 uur. Je kan extra lang genieten van verschillende belevingen, opgietingen, optredens, live muziek en heerlijk eten tijdens het Indian Summer event.

Overgang naar de herfst

Indian summer markeert de overgang naar de herfst, de warme dagen maken plaats voor frisse lucht. Het is een periode van verandering en vernieuwing, waarin de natuur zich klaarmaakt voor een nieuw seizoen. Geef je lichaam een boost en kom volledig tot rust.

Geniet van de nazomer


De nazomer is een bijzondere tijd waarin de laatste warmte van de zomer nog even blijft hangen voordat de herfst zijn intrede doet. Waarom is dit het ideale moment voor een saunabezoek?

  • Warmte en ontspanning: Laat de zomerstress los.
  • Immuunboost: Versterk je immuunsysteem bij de wisseling van de seizoenen.
  • Verwen je huid: Diepe reiniging en hydratatie voor een gezonde teint.

Good vibes only

Reserveer jouw saunadag