Baden

Hezemeer beschikt over een verwarmd binnenzwembad met jetstream en twee buitenzwembaden. Het buitenzwembad is zomer en winter verwarmd, het siliciumbad is een koudwater zwembad met voetenpad. Hezemeer is vier whirlpools rijk, één in de saunahall, twee in de tuin en een in het hamamgebouw. Rust na een rondje zwemmen vind je op de ligweide in de groene tuin en in de zomertuin van het Hezemeerdomein.

 

Koud siliciumbad

Koud siliciumbad

Een saunarondje zonder afkoelen? Geen denken aan! Koel water na de warmtefase is de meest efficiënte afkoelingsmethode. Daarom gunnen wij de echte saunabezoeker een totaal nieuw concept. Wij combineerden de organische vorm en beplanting van een zwemvijver met het comfort van een zwembad. Hier afkoelen, zwemmen, zonnen op de banken of wandelen langs het geïntegreerde voetenpad is pure luxe!

Verwarmd binnen- en buitenzwembad

Verwarmd binnen- en buitenzwembad

Je kan de spieren even losgooien in het binnenzwembad (28°C) en/ of het subtropisch buitenzwembad ( 31°C)

Binnen- en buitenwhirlpools

Binnen- en buitenwhirlpools

Ontspannen kan je bij de lichte watermassage in de whirlpools. Hezemeer heeft maar liefst vier whirlpools, een in de saunahall, twee buiten, telkens dicht bij de zwembaden, en een in het hamamgebouw. Deze whirlpools werken met verschillende technieken, zachte bubbels of net meer...voor elk wat wils

Verwarmd voetenbad en wisselbaden

Verwarmd voetenbad en wisselbaden

Het warme voetenbad gebruik je zowel vóór als na het saunabad. Vóór de sauna kan je, via de voeten, het hele lichaam opwarmen om zo de haarvaten in de huid open te stellen. Na de sauna gaan we afkoelen, waardoor de haarvaten terug vernauwen, hierdoor kan een teveel aan warmte dat zich binnen in ons lichaam bevindt trager worden afgevoerd, om dit proces te versnellen kan men na het afkoelen opnieuw een warm voetenbad nemen. In de wisselbaden maak je gebruik van een therapie waarbij warm water (36°) en koud water (16°) worden afgewisseld. Bloedvaten, zenuwstelsel, huid en diverse organen worden gestimuleerd. De circulatie in de bloed- en lymfevaten verbetert, dit kan helpen in de strijd tegen cellulitis. (sinaasappelhuid).

Actie van de maand

promo

Uitzonderlijke beauty-promotie!

Verdien een gratis expertverzorging, bovenop een schitterend resultaat.
Je maakt je zorgen om die rimpeltjes, je had graag een oplossing voor die verslapte huid, je bent niet
tevreden over je teint...Hezemeer beauty heeft dé oplossing!
Met de Indiba biedt Hezemeer een unieke anti-ageingbehandeling aan, een verzorging met verbluffende resultaten. Minder rimpels, verstevigde contouren en een verbeterde elasticiteit van de huid.
Start nu met een kuur( vier behandelingen), Hezemeer schenkt je een vijfde behandeling gratis! Maak gebruik van deze promotie, en kies voor deze resultaatgerichte behandeling! Bewonder binnenkort het schitterende resultaat! 
Deze promotie is geldig bij een kuur vanaf 1 oktober t.e.m. 15 december, gratis behandeling inbegrepen
Enkel na reservatie 014 86 79 52

Meer info Koop nu

Agenda