• Begin te ontdekken
  • Events
  • Wellness Events Agenda
  • BeWellness aufguss challenge finale
  • Rituelenweekend
  • Meditatieweekend
  • Opgietweekend
  • Reserveer een dagje wellness

Wellness Events

Unieke opgietingen, rustgevende meditatietechnieken en de nieuwste rituelen beleef je tijdens onze gratis Wellness Events. Gedurende het jaar worden er bijzondere weekenden georganiseerd, waardoor je het ultieme dagje wellness beleeft.

Swipe voor meer

Rituelenweekend

Kleine geluksmomentjes, groots genieten

Ontdek jouw favoriete wellnessritueel In een klein groepsverband maak je kennis met een geheel gratis ritueel naar keuze. Iedere sessie is gebaseerd op ontspanning.

Meer informatie

20230913 IWR Hezemeer 0999
20230913 IWR Hezemeer 1313

Wellness Events Agenda


Heb jij de Wellness Events al in je agenda gezet? Reserveer en geniet gratis van extra veel belevingen!

BeWellness Aufguss challenge finale 11, 12 en 13 oktober 2024 
Rituelenweekend 9 en 10 november 2024 

 

BeWellness aufguss challenge finale


Datum: 11, 12 en 13 oktober

Tijdens de voorrondes bij verschillende BeWellness resorts gaan opgieters de strijd met elkaar aan om de beste opgieting te verzorgen. Een ervaren jury beoordeelt de duo- en soloacts op techniek, uitstraling en geurgebruik. Alle winnaars van de voorrondes strijden in de finale voor de winst. Kom jij dit spektakel ervaren?

Meer informatie

Rituelenweekend


Datum: 9 en 10 november 2024

Tijdens het rituelenweekend maak je kennis met de rituelen die we aanbieden. In een groepsverband geniet je helemaal gratis van een ritueel naar keuze. Maak kennis met de producten en het verloop van het ritueel. Iedere sessie duurt ongeveer 20 minuten.

20181212 IWR Hezemeer rozenritueel 04

Meditatieweekend


Tijdens het meditatieweekend maak je kennis met verschillende vormen van meditatie. Wie mediteert ervaart minder stress, kan zich beter concentreren en leert om te focussen op geluiden, emoties of gedachten. Tijdens deze sessies ervaar je hoe je in deze meditatieve sferen raakt door middel van klanken, aanrakingen, geuren en warmte.

20230913 IWR Hezemeer 1189

 

Opgietweekend


Laat je meevoeren naar de oude tradities uit verre landen. Tijdens het opgietweekend worden er diverse gratis opgietingen aangeboden die allemaal een thema vertegenwoordigen. Een gevarieerd programma met ontspannende maar zeker ook uitdagende opgietingen! 

20230913 IWR Hezemeer 0999

Reserveer jouw saunabezoek en ontdek de Events!

Reserveren