Rituelen weekend


Tijdens het weekend van 28 t/m 30 januari 2022 staat de beleving centraal, oftewel het rituelen weekend! Ga een dagje offline en geniet van diverse unieke belevingen. Speciaal voor dit weekend kan je een arrangement of één van de rituelenpassen reserveren voor heerlijke relaxmomenten. 

Bekijk de deals

Rituelen weekend arrangementen

Kies jouw favoriete arrangementen om te relaxen tijdens het rituelen weekend! Deze arrangementen bevatten alles voor dé ultieme beleving van een dagje wellness.

Reserveer een rituelenpas

Heb je al een reservatie staan en wil je ook het rituelen weekend ervaren? Maak je dag dan helemaal compleet met een rituelenpas. Deze reserveer je telefonisch of via het contactformulier. Dit geeft je de mogelijkheid om alsnog te genieten van de unieke belevingen tijdens jouw dagje wellness. 

Rituelenpas A

  • Ricola ritueel
  • Ceylon ritueel
  • Zenklankritueel

€27,95 p.p.

Rituelenpas B

  • Snoezel ritueel
  • Hot & Cold ritueel
  • Rasul ritueel

€30,95 p.p.

Rituelenpas C

  • Sakura ritueel
  • Banja ritueel
  • Rozen ritueel

€33,95 p.p.

Extra veel opgietingen en belevingsprogramma's 

Tijdens het rituelen weekend staat beleving centraal! Er worden dan ook extra veel opgietingen en belevingsprogramma's georganiseerd. Ervaar de krachten van de natuur tijdens de geurenbelevingen, waar de focus op ontspanning en innerlijke rust ligt.

Opgiet belevingen

Geniet, tijdens het rituelen weekend, extra veel van één van de opgietingen. De Saunameester zorgt voor een heerlijk beleving, door de warmte en unieke geuren door de opgietsauna te verspreiden.

Een opgiet beleving is gratis en kan niet vooraf gereserveerd worden. Informeer bij de receptie voor de mogelijkheden.

Belevingsprogramma

Verras jezelf met één van de unieke belevingen en ervaar volledige ontspanning. De belevenissen staan in het teken van natuurlijke elementen en duren zo’n 20 minuten.

Een beleving is gratis en kan niet vooraf gereserveerd worden. Informeer bij de receptie voor de mogelijkheden.

Relax, refresh and recharge


Maak een reservatie!


Heb je helemaal zin gekregen om het rituelen weekend te beleven? Maak dan snel een reservatie! Dat kan natuurlijk online, maar ook telefonisch of via het contactformulier. Als je al een reservatie hebt staan, kan je telefonisch of via het contactformulier een rituelenpas aan je reservering toe te voegen.