Behandelingen / Rituelen


Welke behandelingen en/of rituelen kan ik reserveren?

Dagelijks bieden wij verschillende behandelingen aan die je kan toevoegen aan jouw dagje wellness. Naast de behandelingen worden er ook rituelen aangeboden. Ontdek het huidige rituelen aanbod.

Wat is een wellnessritueel?

Dagelijks worden er verschillende wellnessrituelen aangeboden. Bij deze rituelen staan ontspanning, geurbeleving, muziek en verzorgingsproducten centraal. Deze wellnessrituelen worden door een medewerker uitgevoerd en zijn in groepsverband.

Kan ik een behandeling reserveren zonder gebruik te maken van de faciliteiten?

Het is niet mogelijk om enkel een reservatie te plaatsen voor een behandeling. Je kan een behandeling uitsluitend reserveren in combinatie met de dagtoegang of een dagarrangement.

Moet ik een vooraf een reservatie plaatsen voor een behandeling en/of ritueel?

Wanneer je een behandeling en/of ritueel wenst te ondergaan tijdens jouw dagje wellness is het raadzaam om hier tijdig een reservatie voor te plaatsen. Dit om teleurstelling te voorkomen. Reserveren is te allen tijde op basis van beschikbaarheid. Uiteraard kan je bij de receptie altijd informeren of er nog behandelingen en of rituelen beschikbaar zijn.

Kan ik op de dag zelf nog een reservatie doen voor een behandeling?

Wij raden onze gasten aan om tijdig vooraf een reservatie te plaatsen voor een behandeling zodat je er zeker van kan zijn dat de behandeling beschikbaar is. Indien er op de dag zelf beschikbaarheid is om een reservatie te plaatsen voor een behandeling is dit uiteraard mogelijk.

Voor meer informatie bekijk de onze behandelingen.

Kan ik een voorkeur aangeven voor het tijdstip van mijn behandeling?

Het is mogelijk om een voorkeur aan te geven, tijdens het online reserveren kan je jouw voorkeur noteren in het opmerkingenveld. Hier houden wij zoveel mogelijk rekening mee, echter wij kunnen het helaas nooit 100% garanderen.

Zijn de tijden van mijn behandeling vooraf bekend?

De behandeltijd verneem je bij aankomst. Je kan tijdens de reservatie een aankomst- en vertrektijd aangeven. In dit tijdsbestek wordt de behandeling ingepland. Uiteraard kan je een voorkeur aangeven voor een bepaalde tijd. Indien mogelijk houden wij hier rekening mee.

Is het mogelijk om meerdere behandelingen en-of rituelen te combineren?

Het is mogelijk om een reservering te plaatsen voor meerdere behandelingen en rituelen. Houd er wel rekening mee dat wij dit moeten inplannen in het tijdsbestek dat door jou wordt doorgegeven tijdens het reservatieproces. Een reservatie is altijd op basis van beschikbaarheid.

Kan ik alleen door een man/mevrouw gemasseerd worden?

Het is niet mogelijk om een voorkeur hiervoor uit te spreken.

Kan ik mijn behandeling en/of ritueel annuleren?

Het is mogelijk om jouw reservatie te wijzigen en/of te annuleren. Houd wel rekening met de annuleringsvoorwaarden. Het is niet mogelijk om binnen 72 uur voor aankomst kosteloos te annuleren.