Rituelen bij Hezemeer


Elke dag biedt Hezemeer meerdere sauna rituelen aan. Deze vinden plaats in de Eventsauna, de Maa®sauna, de Zoutsteensauna of het Bio sanarium. Naast de dagelijkse saunarituelen worden er ook Geurenreizen van TREATMENTS® aangeboden, je kan er voor een klein bedrag aan deelnemen. Hezemeer organiseert regelmatig opgietweekenden, een weekend vol beleving! 

Wat is een opgieting?

Beleef deze unieke intense ervaring bij wellnessresort Hezemeer


Bij dit ritueel neem je plaats in de Eventsauna van Hezemeer. Dit is een ruim opgezette sauna speciaal geschikt voor opgietingen. Tijdens een opgieting giet men water en diverse oliën op de hete stenen. De saunameester verspreidt de stoom door met een handdoek rond te zwaaien. Zo wordt de geur van de oliën verspreid in de lucht. Dit voelt op de huid aan als een ontspannende prikkel. 

Tijdens een opgieting is het belangrijk om je lichaam goed in de gaten te houden. Een goede afkoeling is hierbij essentieel. 

Dagelijkse opgietsessies

In de diverse sauna's worden dagelijks rituelen verzorgd. Verdeeld over de gehele dag worden er intense- wellness- of verkoelende opgietsessies gegeven. Je betaalt niet extra voor de dagelijks georganiseerde (reguliere) sauna rituelen. Je kan hiervoor niet reserveren.

Dagelijkse peeling

Dagelijks om 15.00 uur biedt Hezemeer een speciale peeling aan. Door het scrubben worden dode huidcellen verwijderd en kan de huid beter ademen. Er worden vijf verschillende peelings aangeboden. Je kan hiervoor niet reserveren.

Opgietweekend

Tijdens een opgietweekend kan je ieder uur genieten van een opgieting met verschillende thema's.
Op de volgende data zijn er opgietweekenden:
- 8 en 9 september 2018
- 20 en 21 oktober 2018
- 8 en 9 december 2018

Geurenreis TREATMENTS®


Maak kennis met de geurenreizen van TREATMENTS®. Reis mee naar de vergeten wereld en maak kennis met deze bijzondere opgietsessies. Je kan nu al voor € 2,95 per persoon deelnemen aan deze exclusieve belevenis. De geurenreis kan je online reserveren en bij de receptie. Je hebt keuze uit twee soorten geurenreizen. 

Treatments Geurenreis

  • Verfrissende TREATMENTS® opgieting
  • Beschikbaar voor slechts €2,95
  • Duur: 15 minuten

Vanaf 2. 95p.p.

Reserveren Meer info