Sauna Antwerpen


Even lekker er tussenuit in de buurt van Antwerpen? Kom langs bij ons resort, het luxe Hezemeer. De sauna ligt slechts op een uurtje rijden van Antwerpen. In de groene, rustgevende omgeving van Hezemeer bevinden zich alle elementen voor een heerlijk dagje wellness. Exit de drukte van de stad en welkom in een idyllisch gebied. Hezemeer biedt een breed scala aan faciliteiten, zoals verschillende sauna's en baden. Maar ook de echte Bourgondiër wordt niet vergeten, dus sla ons restaurant vooral niet over tijdens een bezoekje aan Hezemeer. 

Reserveer je dagje wellness

De baden van Hezemeer


Hou je ook zo van lekker afkoelen na een rondje sauna? Bij Hezemeer hebben we meerdere baden waarin je heerlijk kan floaten. Dompel jezelf onder in ons dompelbad óf geniet juist even van wat extra ontspanning in de whirlpool. Met zoveel keuze zit er voor ieder moment wat bij!

Lees meer over onze baden

Evening Relax

Vanaf 42. 95p.p.

Meer info Reserveren

Ontspannende Wellnessdag

Vanaf 86. 95p.p.

Meer info Reserveren

De sauna's van Hezemeer


De sauna's van Hezemeer spelen met alle elementen waarop je een sauna uitkiest. Temperatuur, ruimte, rust. Hou je echt van hete sauna's? Kies dan voor onze geurige Lavendelsauna met een temperatuur van 95°C echt wat voor jou. En hou je juist van wat milder? Dan is de sauna Biosanarium van 60°C misschien meer geschikt. 

Lees meer over onze sauna's