Sauna Antwerpen


Even lekker er tussenuit in de buurt van Antwerpen? Kom langs bij ons resort, het luxe Hezemeer. De sauna ligt slechts op een uurtje rijden van Antwerpen. In de groene, rustgevende omgeving van Hezemeer bevinden zich alle elementen voor een heerlijk dagje wellness. Exit de drukte van de stad en welkom in een idyllisch gebied. Hezemeer biedt een breed scala aan faciliteiten, zoals verschillende sauna's en baden. Maar ook de echte Bourgondiër wordt niet vergeten, dus sla ons restaurant vooral niet over tijdens een bezoekje aan Hezemeer. 

Reserveer je dagje wellness

Het siliciumbad

De baden van Hezemeer

Hou je ook zo van lekker afkoelen na een rondje sauna? Bij Hezemeer hebben we meerdere baden waarin je heerlijk kan floaten. Dompel jezelf onder in ons dompelbad óf geniet juist even van wat extra ontspanning in de whirlpool. Met zoveel keuze zit er voor ieder moment wat bij!

Bekijk de baden van Hezemeer

After Work

Vanaf 54. 50p.p.

Meer info Reserveren

All Inclusive

Vanaf 147. 00p.p.

Meer info Reserveren

De eventsauna van buiten

De sauna's van Hezemeer

De sauna's van Hezemeer spelen met alle elementen waarop je een sauna uitkiest. Temperatuur, ruimte, rust. Hou je echt van hete sauna's? Kies dan voor onze geurige lavendelsauna. Hou je juist van wat milder? Dan is het Biosanarium van 60°C misschien meer geschikt. 

Bekijk de sauna's van Hezemeer