Sauna Laakdal


In de buurt van de gemeente Laakdal? Kies voor een dagje sauna, bij het luxe wellnessresort Hezemeer. In de groene omgeving van Laakdal kom je even bij van de drukte van het dagelijks leven. Met frisse baden en gloeiend hete sauna's, is er genoeg keuze voor iedereen. Rond je dagje wellness af met een culinaire belevenis in ons restaurant. Wanneer kom jij langs voor een verdiende break

Reserveer nu je dagje wellness

Wellness & Lunch

Vanaf 93. 95p.p.

Meer info Reserveren

Evening Relax

Vanaf 42. 95p.p.

Meer info Reserveren

Liefde gaat door de...


In het restaurant van Hezemeer weten we het wel: hier wordt eten met liefde klaargemaakt, uitgeserveerd én gegeten. Met een uitgebreide menukaart zit er voor ieder wat wils bij. Ga je voor een snack, zoals de ambachtelijke garnalenkroketten? Of kies je voor een bord vol luxe, zoals de “Hezegras“steak met saus naar keuze en fijne grasfrietjes er boven op? Wat je ook kiest: perfectie is gegarandeerd! 

Lees meer over ons restaurant

Health Boost


De sauna is natuurlijk niet alleen ontspanning. Het is hard werken voor je lichaam. In Hezemeer hebben we daarom een breed assortiment aan sapjes, fruit én groente. Hieronder zetten we onze groentesapjes in het zonnetje. 

Spinazie: Boerenkool, ananas, mango en munt
Rode Biet: Mango, aardbei, bosbes, gember en koriander
Pompoen: Banaan, ananas, mango, avocado en basilicum

Bekijk onze hele kaart (VERKEERDE FILE)

Treat yourself

Boek een behandeling bij

Bekijk onze behandelingen