Beurtenkaarten van Hezemeer


Met een beurtenkaart geniet jij extra vaak en voordelig van een dagje wellness. Ontdek alle beurtenkaarten en lees meer over reserveren met een beurtenkaart. Deze sauna abonnementen zijn uitsluitend te koop bij de receptie.

Reserveren is verplicht voor beurtenkaarthouders. 
Let op: In verband met de coronamaatregelen is ons restaurant tot en met minimaal 19 november gesloten. Lees alles over de nieuwste maatregelen.

Reserveer met jouw beurtenkaart

Beurtenkaart

Bij Hezemeer heb je de mogelijkheid om een beurtenkaart aan te schaffen bij de receptie. Zo kan je voordelig gebruik maken van meerdere saunabezoeken én kan je gebruik maken van vele voordelen.

10-beurtenkaart €260,-
10-avondbeurtenkaart  €210,-
20-beurtenkaart  €475,-
50-beurtenkaart €1.150,-

Bekijk alle voorwaarden

Beurtenkaarten en het coronavirus

Vanwege de maatregelen die zijn getroffen rondom het coronavirus is het voor badenkaarthouders verplicht om te reserveren. Heb je een andere vraag over jouw badenkaart? Lees dan alle informatie rondom het coronavirus en onze badenkaarten.

Meer informatie

Kom tijdens jouw dagje wellness volledig tot rust en neem tussen de saunarondes de tijd om heerlijk te ontspannen in één van de baden. Er zijn baden met hoge en lage temperaturen. Ontdek ze allemaal tijdens jouw dagje wellness.

Ontdek de baden

Het aanbod aan sauna's bij Hezemeer in Laakdal is zeer gevarieerd. Zo bieden wij aangenaam warme sauna's aan voor gevorderden, sauna's met een lagere temperatuur voor beginners en hete saunacabines voor experts. 

Ontdek de sauna's