Beurtenkaarten van Hezemeer


Wanneer je ons wellnessresort regelmatig bezoekt, bekijk dan de mogelijkheden voor een badenkaart. Zo kan je voordelig genieten van een dagje sauna. Een badenkaart is uitsluitend bij de receptie te koop.

Beurtenkaart

Bij Hezemeer heb je de mogelijkheid om een beurtenkaart aan te schaffen bij de receptie. Zo kan je voordelig gebruik maken van meerdere saunabezoeken én kan je gebruik maken van vele voordelen.

10-beurtenkaart €260,-
10-avondbeurtenkaart €210,-
20-beurtenkaart €475,-
50-beurtenkaart €1.150,-

Bekijk alle voorwaarden

Beurtenkaarten en het coronavirus

Vanwege de maatregelen die zijn getroffen rondom het coronavirus is het voor beurtenkaarthouders verplicht om te reserveren. Heb je een andere vraag over jouw beurtenkaart? Lees dan alle informatie rondom het coronavirus en onze beurtenkaarten.

Reserveer jouw beurtenkaart

Baden

Kom tijdens jouw dagje wellness volledig tot rust en neem tussen de saunarondes de tijd om heerlijk te ontspannen in één van de baden. Er zijn baden met hoge en lage temperaturen. Ontdek ze allemaal tijdens jouw dagje wellness.

Ontdek de baden

Sauna's

Het aanbod aan sauna's bij Hezemeer in Laakdal is zeer gevarieerd. Zo bieden wij aangenaam warme sauna's aan voor gevorderden, sauna's met een lagere temperatuur voor beginners en hete saunacabines voor experts. 

Ontdek de sauna's