Sauna abonnementen van Hezemeer


Breng je regelmatig een bezoek aan sauna Hezemeer? Ontdek dan de sauna abonnementen voor een voordelig dagje wellness. Bij de receptie van wellnessresort Hezemeer kan je de beurten- en jaarkaarten aankopen. Lees meer over het coronavirus en abonnementen.

Bekijk de voorwaarden van onze beurtenkaarten

Beurtenkaart

Let op: vanwege het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om een abonnement aan te schaffen.

Bij Hezemeer heb je de mogelijkheid om een baden- of jaarkaart aan te schaffen bij de receptie. Zo kan je voordelig gebruik maken van meerdere saunabezoeken én kan je gebruik maken van vele voordelen.

Coronavirus en abonnementen

Vanwege het coronavirus is het tijdelijk helaas niet mogelijk om een abonnement aan te schaffen. Heb je al een abonnement en heb je hier vragen over? Lees dan alle informatie omtrent het coronavirus en abonnementen.

Meer informatie

Kom tijdens jouw dagje wellness volledig tot rust en neem tussen de saunarondes de tijd om heerlijk te ontspannen in één van de baden. Er zijn baden met hoge en lage temperaturen. Ontdek ze allemaal tijdens jouw dagje wellness.

Ontdek de baden

Het aanbod aan sauna's bij Hezemeer in Laakdal is zeer gevarieerd. Zo bieden wij aangenaam warme sauna's aan voor gevorderden, sauna's met een lagere temperatuur voor beginners en hete saunacabines voor experts. 

Ontdek de sauna's