Beurtenkaarten van Hezemeer


Wanneer je ons wellnessresort regelmatig bezoekt, bekijk dan de mogelijkheden voor een beurtenkaart. Zo kan je voordelig genieten van een dagje sauna. Een beurtenkaart is uitsluitend bij de receptie te koop.

Ontdek jouw zomervoordeel!

Beurtenkaart 

Bij Hezemeer heb je de mogelijkheid om een beurtenkaart aan te schaffen bij de receptie. 

10-beurtenkaart €260,-
10-avondbeurtenkaart €210,-
20-beurtenkaart €475,-
50-beurtenkaart €1.150,-

Bekijk de voorwaarden

Zomerbeurtenkaart

Geniet van de zomermaanden bij Hezemeer! Profiteer van vijf voordelige saunabezoeken en ga op mini-vakantie in ons unieke wellnessresort. 

De zomerbeurtenkaart is geldig van 1 juni t/m 30 september en te koop t/m 31 augustus 2022. 

Ben je nog niet in het bezit van een beurtenkaart, maar wil je deze aanschaffen op de dag van je bezoek? Ook dan raden we je aan een reservatie te maken via het contactformulier.

Bekijk de voorwaarden

5 - zomerbeurtenkaart

€227,50 €100,00

Beurtenkaart reserveren

Reservatie

Het is voor badenkaarthouders niet verplicht om een reservatie te plaatsen. Wel raden we je aan een reservatie te maken, zodat de reservatie verwerkt kan worden en je een bevestiging ontvangt. Je kan een reservatie plaatsen door een contactformulier in te vullen.

Beurtenkaart reserveren

Baden

Kom tijdens jouw dagje wellness volledig tot rust en neem tussen de saunarondes de tijd om heerlijk te ontspannen in één van de baden. Er zijn baden met hoge en lage temperaturen. Ontdek ze allemaal tijdens jouw dagje wellness.

Ontdek de baden

Sauna's

Het aanbod aan sauna's bij Hezemeer in Laakdal is zeer gevarieerd. Zo bieden wij aangenaam warme sauna's aan voor gevorderden, sauna's met een lagere temperatuur voor beginners en hete saunacabines voor experts. 

Ontdek de sauna's