Koude baden


Afkoelen tijdens een dagje wellness is erg belangrijk. Bij Hezemeer kan dit op verschillende manieren, bijvoorbeeld door een baantje te trekken in het Siliciumbad. Ontdek ook onze andere afkoelmogelijkheden.

Dit zijn de koude baden van Hezemeer

Een saunarondje zonder afkoelen? Geen denken aan! Koel water na de warmtefase is de meest efficiënte afkoelingsmethode. Daarom gunnen wij de echte saunabezoeker een totaal nieuw concept: het Siliciumbad. Ook kan je gebruikmaken van de wisselbaden: een therapie waarbij warm en koud water worden afgewisseld. 

Siliciumbad

Tussen de saunarondes door moet je goed afkoelen. Begin bij het voetenpad van het Siliciumbad en loop vervolgens de zwemvijver in. Koel op een bijzondere manier af door afkoelen en zwemmen te combineren. Beleef deze unieke ervaring tijdens je dagje wellness bij Hezemeer.

Wisselbaden

In de wisselbaden maak je gebruik van een ''therapie'' waarbij warm en koud water worden afgewisseld. Zo koelt je lichaam langzaam weer af na een saunaronde. Het warme water heeft een temperatuur van ongeveer 36°C en het koude water 16°C. Dit wordt steeds afgewisseld.

Andere afkoelmogelijkheden

Afkoelen is tijdens jouw dagje wellness erg belangrijk. Nadat je uit een saunacabine gaat moet je lichaam de temperatuur kwijt. Ga je direct door naar de volgende saunacabine, dan heb je kans op hoofdpijn en benauwdheid. Bij Hezemeer zijn verschillende manieren om af te koelen.

Stortemmer

Douche

Beleef meer

Naast onze koude baden hebben we ook een aantal warme baden waar je tussen de saunarondes door heerlijk in kan ontspannen. Ontdek ook welke sauna's jij kan uitproberen tijdens een dagje wellness bij Hezemeer.