Warme baden


Laat je verrassen door de diversiteit aan warme baden bij Hezemeer! Probeer tijdens jouw dagje wellness baden met verschillende temperaturen en geuren. Ontdek hier de meest populaire baden en alle andere verwarmde baden.

Meest populaire baden

Dit zijn de meest populaire baden bij Hezemeer! Trek een baantje of dobber rond in het binnenbad of ontspan in één van de whirlpools

Binnenbad

Tijdens je dagje wellness is het heerlijk om even rond te dobberen in het water. Het binnenbad is heerlijk verwarmd en heeft een temperatuur van ongeveer 28°C. Kom heerlijk tot rust in het verwarmde bad.

Whirlpools

Er zijn verschillende whirlpools te vinden in het resort. Deze whirlpools werken met verschillende technieken. Wil je zachte bubbels of net meer? Voor ieder wat wils! Door de bubbels wordt je lichaam licht gemasseerd.

Ontdek alle baden

Je hoeft even helemaal niks, alleen maar genieten. Stap het binnenbad in, loop door de wisselbaden of neem plaats in één van de bubbelbaden. Het zal je aan niets ontbreken.

Buitenbad

Binnenbad

Whirlpools

Voetenbad

Wisselbaden

Beleef meer

Naast de verwarmde baden zijn er ook koude baden. Je lichaam moet ook afkoelen tijdens een dagje wellness, daarom kunnen koude baden niet ontbreken! Ontdek ook onze andere faciliteiten waar je helemaal tot rust kan komen.