Alle vragen


Reservatie plaatsen

Moet ik een badset bij jullie huren of mag ik de zelf meenemen?

Het gebruik van badjas, badhanddoeken en slippers is verplicht. Je bent vrij om jouw eigen badset mee te nemen maar je kunt dit ook bij ons huren. De slippers zijn vanwege hygiëne uitsluitend te koop maar het is ook toegestaan om je eigen slippers mee te nemen.

Wat zit er allemaal inbegrepen bij de entreeprijs?

- Gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten
- Onbeperkt gebruik van doucheproducten en scrubzout
- Gebruik van TREATMENTS® Purifying Charcoal Mask
- Deelname aan de reguliere saunarituelen o.b.v. beschikbaarheid

Is een reservatie (voor een inkom) noodzakelijk?

Het is niet verplicht om vooraf te reserveren voor de standaard dag- of avondtoegang. Echter, wij raden onze gasten wel aan om tijdig vooraf te reserveren. Het vooraf reserveren heeft de volgende voordelen:
- Je bent zeker van beschikbaarheid op de dag dat je graag ons resort wenst te bezoeken.
- Bij de receptie betaal je altijd het standaard tarief en kan je geen gebruik maken van actietarieven.
- Bij de receptie kunnen wij je snel van dienst zijn omdat de reservering reeds staat geregistreerd. Wanneer je je reservering wenst uit te breiden met een behandeling of massage raden wij aan dit ook tijdig te reserveren.

Reserveer hier je dagje wellness

Heb je een e-ticket? Bekijk meer informatie over het reserveren met een e-ticket.

Hoe maak ik een reservatie met mijn e-ticket?

Je kan de stappen volgen die op jouw e-ticket vermeld staan. Kom je er niet uit? Bekijk dan meer informatie over hoe verzilver ik mijn e-ticket.

Ik heb een Bongo bon, moet ik vooraf een reservatie plaatsen?

Wanneer je in het bezit bent van een Bongo bon en deze is geldig bij Hezemeer, kan je altijd terecht met deze bon (mits de geldigheid nog goed is). Een reservatie plaatsen vooraf is niet mogelijk, bij de receptie kan je de Bongo bon overhandigen aan de receptioniste. LET OP: vergeet niet jouw Bongo bon vooraf te activeren op de website van Bongo zelf.

Vanaf hoe laat is een avondentree geldig?

De avondentree is vanaf 16.30 uur. Wij raden je aan om vooraf een reservatie te plaatsen zodat je verzekerd bent van een bezoek aan ons resort.

Reserveer hier jouw avondtoegang

Moet ik bij een ochtendtoegang om 14.00 uur uitchecken?

Een ochtendtoegang is tot 14.00 uur, je dient dan ook uiterlijk om deze tijd uit te checken. Wens je langer te blijven? Geen probleem, na 14.00 uur wordt er automatisch een toeslag berekend zodat je de gehele dag kan blijven.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Wanneer je door omstandigheden bent verhinderd, verzoek wij je vriendelijk dit zo spoedig mogelijk door te geven zodat wij de reservatie kunnen verplaatsen of eventueel annuleren. Mocht je de reservatie willen annuleren binnen 48 uur voorafgaande aan het bezoek kan dit niet kosteloos. Bij een annulering of no show binnen 48 uur zijn wij helaas genoodzaakt het gehele reserveringsbedrag in rekening te brengen. Buiten de 48 uur kan je kosteloos de reservatie annuleren.

Wij verwijzen je graag naar onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Hoe verloopt de betaling?

Wanneer je een reservatie plaatst kan je tijdens het reservatieproces aangeven hoe je wenst te betalen: via iDEAL, Bancontact, creditcard of bij de receptie. Wil je bij de receptie betalen, dan rekenen wij hier eenmalig €2,95 voor.

Bij binnenkomst ontvang je een polsbandje die je verplicht om je pols dient te dragen. Wil je een hapje eten of drinken of gebruik maken van een behandeling, dan wordt dit op het polsbandje gescand. Bij vertrek lever je je polsbandje weer in en voldoe je de openstaande rekening.

Ik wil gebruik maken van jullie faciliteiten, wat is de toegangsprijs?

Je hebt de mogelijkheid voor een ochtend- dag- of avondtoegang. Bekijk hier de toegangsprijzen.

Hoe verzilver ik een Wellness Giftcard?

De Giftcard is te gebruiken als betaalmiddel aan de resortbalie en is vooraf niet te verzilveren via de website. Wij raden onze gasten aan om tijdig vooraf online te reserveren zodat je verzekerd bent van een bezoek aan ons resort. Je kan tijdens het reservatieproces aangeven dat je de betaling wenst te voldoen met een Wellness Giftcard. Je dient hiervoor te kiezen voor achteraf betalen (€2,95). Tegen inlevering van jouw Wellness Giftcard zal dit bedrag verrekend worden. Vergeet niet te checken of jouw Wellness Giftcard al geactiveerd is.

Plaats hier jouw reservatie jouw dagje wellness

Ik heb een e-ticket voor een dagtoegang, mag ik deze ook in de avond gebruiken?

Het is mogelijk om jouw e-ticket voor een dagtoegang alleen in de avond te gebruiken.

Kan ik met een groep een reservatie plaatsen?

Het is mogelijk om een reservatie te plaatsen voor een groep. Wij raden je hiervoor aan om het contactformulier in te vullen zodat er contact met je kan worden opgenomen.

Is het noodzakelijk om een reservatie plaatsen met een e-ticket ?

Wanneer je in het bezit bent van een e-ticket is het verplicht om vooraf online een reservatie te plaatsen.

Kan ik een reservatie plaatsen voor een groep?

Het is mogelijk om een reservatie te plaatsen voor een groep. Wij raden je hiervoor aan om het contactformulier in te vullen zodat er contact met je kan worden opgenomen.

Wanneer worden er toeslagen berekend?

In het weekend (vrij, za, zo) kunnen er toeslagen berekend worden. Per dag en per actie kan de prijs van de toeslag verschillen. Op feestdagen en vakanties kunnen de toeslagen afwijken.

Waarom is er geen beschikbaarheid bij het verzilveren van een e-ticket, maar wel bij een reservatie van een reguliere dagtoegang?

Voor acties, e-tickets en reguliere dagentrees bieden wij dagelijks een beperkte beschikbaarheid aan. Op deze manier is er voor gasten met en zonder voucher de mogelijkheid om naar ons resort te komen om te genieten van een dagje wellness. Het is mogelijk dat op bepaalde dagen geen reservatie geplaatst kan worden met een e-ticket of actie maar de reguliere toegang is nog wel beschikbaar. Wanneer je de reguliere toegang wenst te reserveren, dan kan je hier geen e-ticket, voucher of kortingsbon bij verzilveren. Wij raden onze gasten dan ook aan om tijdig een reservatie te plaatsen om teleurstelling te voorkomen.

Ik wil graag een reservatie plaatsen, maar de kalender is rood.

Je kan online de beschikbaarheid inzien via de kalender. Is de datum waarop je wenst te komen rood? Dan is er geen beschikbaarheid meer op de betreffende datum. Meestal kan je dan wel terecht vanaf 16.30 uur, dan wordt de kalender geel of het staat aangegeven. Wanneer er geen beschikbaarheid meer is op de gewenste datum kan je geen reservatie meer plaatsen voor deze datum, ook niet telefonisch. Wellicht is het mogelijk om op een ander moment het resort te bezoeken.

Voor acties, e-tickets en reguliere dagtioegang bieden wij dagelijks een beperkte beschikbaarheid aan. Op deze manier is er voor gasten met en zonder voucher de mogelijkheid om naar ons resort te komen om te genieten van een dagje wellness. Het is mogelijk dat op bepaalde dagen het niet mogelijk is om een reservatie te plaatsen met een e-ticket of actie maar de reguliere toegang is nog wel beschikbaar. Wanneer je een reservering wenst te plaatsen voor de reguliere toegang, dan kan je hier geen e-ticket, voucher of kortingsbon bij verzilveren. Wij raden onze gasten dan ook aan om tijdig een reservatie te plaatsen om teleurstelling te voorkomen.

Bekijk hier de beschikbaarheid

Ik heb een e-ticket maar het lukt mij niet om online te reserveren.

Er zijn verschillende e-tickets waarmee je een reservatie kan plaatsen. De unieke code van je e-ticket vindt je meestal onder de barcode. Daarna kan je de stappen doorlopen die op het e-ticket vermeld staan. Kom je er daarna nog niet uit? Lees meer informatie over het verzilveren van je e-ticket of voucher.

Eten & drinken

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen in ons resort.

Is het mogelijk om bij jullie te lunchen of dineren?

Het is mogelijk om tijdens je dagje wellness bij ons resort te lunchen en/of te dineren. In het restaurant worden verschillende à la carte gerechten geserveerd. Voor zowel de lunch als het diner kan je genieten van uiteenlopende gerechten. Kijk op onze website voor meer informatie over het restaurant.

Kan ik bij het resort lunchen of dineren als ik een allergie heb?

Heb je een gluten, lactose of andere allergie? Je kan dit het beste ter plaatse aangeven bij één van de koks zodat je correct geïnformeerd kan worden.

Moet ik een reservatie plaatsen voor mijn lunch en/of diner?

Je kan tijdens jouw dagje wellness plaats nemen in één van onze restaurants. Een reservatie plaatsen voor een lunch en/of diner is niet mogelijk.

Behandelingen

Kan ik alleen door een man/mevrouw gemasseerd worden?

Het is niet mogelijk om een voorkeur hiervoor uit te spreken.

Kan ik op de dag zelf nog een reservatie doen voor een behandeling?

Wij raden onze gasten aan om tijdig vooraf een reservatie te plaatsen voor een behandeling zodat je er zeker van kan zijn dat de behandeling beschikbaar is. Indien er op de dag zelf beschikbaarheid is om een reservatie te plaatsen voor een behandeling is dit uiteraard mogelijk.

Voor meer informatie bekijk de onze behandelingen.

Kan ik een behandeling reserveren zonder gebruik te maken van de faciliteiten?

Het is niet mogelijk om enkel een reservatie te plaatsen voor een behandeling. Je kan een behandeling uitsluitend reserveren in combinatie met de dagtoegang of een dagarrangement.

Zijn de tijden van mijn behandeling vooraf bekend?

De behandeltijd verneem je bij aankomst. Je kan tijdens de reservatie een aankomst- en vertrektijd aangeven. In dit tijdsbestek wordt de behandeling ingepland. Uiteraard kan je een voorkeur aangeven voor een bepaalde tijd. Indien mogelijk houden wij hier rekening mee.

Kan ik een voorkeur aangeven voor het tijdstip van mijn behandeling?

Het is mogelijk om een voorkeur aan te geven, tijdens het online reserveren kan je jouw voorkeur noteren in het opmerkingenveld. Hier houden wij zoveel mogelijk rekening mee, echter wij kunnen het helaas nooit 100% garanderen.

Welke behandelingen en/of rituelen kan ik reserveren?

Dagelijks bieden wij verschillende behandelingen aan die je kan toevoegen aan jouw dagje wellness. Naast de behandelingen worden er ook rituelen aangeboden. Ontdek het huidige rituelen aanbod.

Wat is een wellnessritueel?

Dagelijks worden er verschillende wellnessrituelen aangeboden. Bij deze groepssessies staan geurbeleving, muziek en verzorgingsproducten centraal. Deze wellnessrituelen worden door een medewerker uitgevoerd en zijn in groepsverband.

Wat zijn TREATMENTS® behandelingen?

Een Treatment is een speciale behandeling met TREATMENTS® producten. Waan je in een andere wereld met de unieke TREATMENTS® behandelingen. Deze bestaan uit een reinigingsritueel, verzorging en een massage. Met vier varianten is er altijd een Treatment die bij jou past.

Wat is het verschil tussen een TREATMENTS® behandeling of een massage?

Bij een TREATMENTS® behandeling staat de beleving voorop waarbij gebruik wordt gemaakt van TREATMENTS® producten. Iedere Treatment behandeling bestaat uit een reinigingsritueel, verzorging en een massage. Bij een gewone massage wordt er uitsluitend een massage gegeven door de specialist.

Moet ik een vooraf een reservatie plaatsen voor een behandeling en/of ritueel?

Wanneer je een behandeling en/of ritueel wenst te ondergaan tijdens jouw dagje wellness is het raadzaam om hier tijdig een reservatie voor te plaatsen. Dit om teleurstelling te voorkomen. Reserveren is te allen tijde op basis van beschikbaarheid. Uiteraard kan je bij de receptie altijd informeren of er nog behandelingen en of rituelen beschikbaar zijn.

Is het mogelijk om meerdere behandelingen en-of rituelen te combineren?

Het is mogelijk om een reservering te plaatsen voor meerdere behandelingen en rituelen. Houd er wel rekening mee dat wij dit moeten inplannen in het tijdsbestek dat door jou wordt doorgegeven tijdens het reservatieproces. Een reservatie is altijd op basis van beschikbaarheid.

Kan ik mijn behandeling en/of ritueel annuleren?

Het is mogelijk om jouw reservatie te wijzigen en/of te annuleren. Houd wel rekening met de annuleringsvoorwaarden. Het is niet mogelijk om binnen 48 uur voor aankomst kosteloos te annuleren.

Over het resort

Ik ben jarig, krijg ik wat van het resort voor mijn verjaardag?

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus hebben we tot nader bericht geen speciale verjaardagsactie.

Moet ik een speciale handdoek meenemen?

Je kunt je eigen handdoek meenemen bij jouw bezoek aan ons resort. Het is niet verplicht om een sauna handdoek mee te nemen, je kunt ook een groot badlaken gebruiken hiervoor. Het badlaken dient wel groot genoeg te zijn zodat je met jouw hele lichaam op het badlaken kunt zitten. Ook met je voeten, dit in verband met de hygiëne. Wil je toch een speciale sauna handdoek? Bezoek de shop in ons resort en koop direct de pestemals (hamam handdoek). Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons handdoeken te huren.

Mag mijn mobiele telefoon, tablet, e-reader, smart-watch mee naar binnen?

Het gebruik van een mobiele telefoon of tablet is alleen bij de receptie toegestaan. Op de overige plaatsen binnen het resort is het meenemen van een mobiele telefoon, smart-watch of andere elektronische apparatuur niet toegestaan. Wil je een e-reader meenemen? Laat deze dan even zien bij de receptie, dan kan de receptioniste beoordelen of deze mee naar binnen genomen mag worden.

Wat is de minimum leeftijd voor kinderen?

Vanaf de leeftijd van 14 jaar is iedereen welkom bij sauna Hezemeer. Kinderen van 14 tot en met 18 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het resort bezoeken. Bij twijfel kan onze receptionist naar legitimatie vragen.

Kunnen wij de auto parkeren bij het resort?

Als gast van ons resort kan je de auto gratis bij ons parkeren. Wij beschikken over ruime parkeerplaatsen, een aantal invalidenparkeerplaatsen voor de deur en er zijn twee oplaadpunten voor elektrische auto's. Het is eventueel mogelijk om met een camper te overnachten op de parkeerplaats van ons resort, mits dit bij binnenkomst aan wordt gegeven bij de receptie.

Wat moet ik meenemen voor een dagje wellness?

Vergeet onderstaande items niet mee te nemen zodat je optimaal kan genieten van jouw dagje sauna.

✔ Groot badlaken
✔ Twee handdoeken
✔ Badjas
✔ Badslippers
✔ Eventueel: een tijdschrift of een boek
✔ Eventueel: eigen doucheproducten

Wat kan ik verwachten bij een dagje wellness?

Geniet tijdens een dagje wellness de hele dag van alle sauna- en wellnessfaciliteiten. Laat je verrassen door de vele sauna's en baden. Kom tot rust in één van de Relaxruimtes of klets gezellig bij in het restaurant met een lekker hapje en/of drankje. Ben je niet eerder naar de sauna geweest? Ontdek meer informatie over een eerste keer naar de sauna.

Wat zijn de openingstijden van het resort?

Maandag t/m zondag van 10:00 uur tot 23:00 uur. Ontdek ook de openingstijden tijdens de feestdagen.

Hebben jullie badkledingdagen?

Hezemeer heeft geen badkledingdagen.

 

Hebben jullie ook abonnementen?

Ben je van plan om vaker een bezoek te brengen aan het resort? Ontdek dan onze abonnementen en maak voordelig gebruik van een dagje wellness en profiteer van vele voordelen.

Mag ik een flesje water meenemen?

Het is niet toegestaan om een eigen flesje water mee te nemen. In het resort zelf zijn flesjes water te koop.

Hoe kan ik het resort bereiken met het openbaar vervoer?

Bekijk hier alle informatie over hoe jij met het openbaar vervoer sauna Hezemeer kan bereiken.

Hoe verloopt de betaling? Moeten we vooraf betalen?

Wanneer je een reservatie maakt kan je tijdens het reservatieproces aangeven hoe je wenst te betalen: via iDEAL, Bancontact, creditcard of bij de receptie. Wil je bij de receptie betalen, dan rekenen wij hier eenmalig €2,95 voor.

Bij binnenkomst ontvang je een polsbandje die je verplicht om je pols dient te dragen. Wil je een hapje eten of drinken of gebruik maken van een behandeling, dan wordt dit op het polsbandje gescand. Bij vertrek lever je je polsbandje weer in en voldoe je de openstaande rekening.

Loop ik de hele tijd naakt in het resort?

Je loopt niet de hele tijd naakt in het resort. In het restaurant, op het terras en Relaxruimtes is het verplicht om een badjas te dragen. Wanneer je gaat zwemmen ben je wel naakt. Als je de sauna in gaat kan je een handdoek om doen wanneer je dit wenst.

Een rondje sauna, hoe gaat dat?

Voordat je naar de sauna gaat is het goed om te weten hoe een rondje sauna gaat. Ontdek hier meer informatie voor het optimale rondje sauna.

Zijn er ook laadpalen aanwezig?

Op de parking van Hezemeer staat een laadpaal voor elektrische wagens. Je kan daar tijdens je bezoek gebruik van maken. De laadpaal werkt met:

Is een reservatie voor de entree noodzakelijk?

Het is niet verplicht om vooraf een reservatie te plaatsen voor de reguliere dag- of avondtarief. Echter, wij raden onze gasten wel aan om tijdig vooraf een reservatie te plaatsen. Een reservatie heeft de volgende voordelen:
- Je bent zeker van beschikbaarheid op de dag dat je graag ons resort wenst te bezoeken.
- Je kiest je eigen prijs en bent na reserveren ook verzekerd van die prijs op die dag.
- Bij de receptie betaal je altijd het standaard tarief en kan je geen gebruik maken van actietarieven.
- Bij de receptie kunnen wij je snel van dienst zijn omdat de reservatie reeds staat geregistreerd. Wanneer je jouw reservatie wenst uit te breiden met een behandeling of massage raden wij aan dit ook tijdig door te geven.

Reserveer hier je dagje wellness

Heb je een e-ticket? Bekijk meer informatie over het reserveren met een e-ticket.

Accepteren jullie creditcards?

Wij accepteren Visa, American Express en Mastercard.

Kan ik bij het resort kolven en is er een koelkast aanwezig?

Het is mogelijk om te kolven. Wanneer je dit bij binnenkomst bij de receptie aangeeft, wijzen onze medewerkers van de receptie jou graag de weg. Er is een aparte kolfruimte met elektriciteit en een koelkast aanwezig.

Moet ik een badjas bij jullie huren of mag ik deze zelf meenemen?

Het gebruik van badjas, badhanddoeken en slippers is verplicht. Je bent vrij om jouw eigen badset mee te nemen maar je kunt dit ook bij ons huren. De slippers zijn vanwege hygiëne uitsluitend te koop maar het is ook toegestaan om je eigen slippers mee te nemen.

Cadeaubon

Accepteren jullie sauna cadeaubonnen?

Wij accepteren de Wellness Giftcard. Je kan de Wellness Giftcard bij de balie van het resort of bij één van de andere aangesloten resorts aankopen. Uiteraard kan je de Wellness Giftcard ook online aankopen.

Hoe kan ik een Wellness Giftcard bestellen?

De Wellness Giftcard kan je online bestellen. Daarnaast kan je deze ook bij de receptie aankopen bij één van de deelnemende resorts.

Kan ik de Hezemeer cadeaubon nog inleveren?

Je kan de 'oude' Hezemeer cadeaubon nog inleveren tot en met de datum die erop vermeld staat.

Kan ik een reservatie plaatsen met een cadeaubon?

Je kan jouw Wellness Giftcard verzilveren bij de receptie. Het is niet mogelijk om deze vooraf te verzilveren. Wanneer je vooraf een reservatie wenst te plaatsen en je wilt betalen met deze saunabon, dien je in de laatste stap te kiezen voor achteraf betalen. Dan wordt het bedrag €2,95 voor het achteraf betalen niet in rekening gebracht bij vertrek.

Accepteren jullie VVV bonnen?

Wij accepteren geen VVV cadeaubonnen.

Accepteren jullie de cadeaukaart BeautyCadeau kaart?

Wij accepteren de BeautyCadeau kaart.

Mijn reservatie

Wat zit er allemaal inbegrepen bij de entreeprijs?

- Gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten
- Onbeperkt Gebruik van doucheproducten en scrubzout
- Gebruik van TREATMENTS® Purifying Charcoal Mask
- Deelname aan de reguliere saunarituelen o.b.v. beschikbaarheid

Ik kom later dan de opgegeven aankomsttijd, moet ik dit doorgeven?

Wanneer je enkel een reservatie hebt geplaatst voor de entree is het geen probleem wanneer je later arriveert. Mocht je behandelingen hebben geboekt vernemen wij dit graag tijdig, dit in verband met het tijdstip van de behandelingen. Hiervoor kan je het contactformulier invullen op onze website of contact opnemen via Facebook.

Hoe kan ik mijn reservatie wijzigen?

Je kan je reservatie wijzigen door het contactformulier in te vullen. Wij doen ons uiterste best om het verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Kan ik mijn reservatie annuleren?

Je kan je reservatie annuleren door middel van het contactformulier in te vullen. Je dient wel rekening te houden met de annuleringsvoorwaarden. Wij doen ons uiterste best om het verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Ik kom later dan de opgegeven aankomsttijd- moet ik dit doorgeven?

Wanneer je enkel een reservatie hebt geplaatst voor de toegang is het geen probleem dat je later arriveert. Mocht je behandelingen hebben geboekt vernemen wij dit graag tijdig, dit in verband met het tijdstip van de behandelingen. Hiervoor kan je het contactformulier invullen op onze website.

Ik heb geen bevestiging ontvangen nadat de reservatie is geplaatst.

Mocht je geen bevestiging ontvangen hebben en je hebt de ongewenste e-mail nagekeken, dan verzoeken wij je vriendelijk om het contactformulier op onze website in te vullen.

Kan ik mijn reservatie bij de receptie betalen?

Ja, het is mogelijk om een reservatie bij de receptie te betalen. Kies hiervoor tijdens de online reservering voor de optie 'Betalen bij receptie'. Hiervoor wordt €2,95 in rekening gebracht.

E-ticket/Voucher

Waarom is er geen beschikbaarheid bij het verzilveren van mijn E-ticket, maar wel bij een reservatie van een regulier dagtarief?

Voor acties, e-tickets en reguliere dagentrees bieden wij dagelijks een beperkte beschikbaarheid aan. Op deze manier is er voor gasten met en zonder voucher de mogelijkheid om naar ons resort te komen om te genieten van een dagje wellness. Het is mogelijk dat bepaalde dagen niet meer te reserveren zijn met een e-ticket of actie maar de reguliere entree is nog wel beschikbaar. Wanneer je een reservatie wenst te plaatsen voor het reguliere dagtarief, dan kan je hier geen e-ticket, voucher of kortingsbon bij verzilveren. Wij raden onze gasten dan ook aan om tijdig een reservatie te plaatsen om teleurstelling te voorkomen.

Is een e-ticket naamsgebonden?

Een e-ticket is niet naamsgebonden. Het is dan ook geen probleem wanneer deze op een andere naam is aangevraagd.

Ik heb een e-ticket maar ik kan alleen een reservatie maken vanaf 16.30 uur, mag ik eerder komen?

Wanneer je in het bezit bent van een e-ticket en in de kalender wordt weergegeven dat je enkel vanaf 16.30 uur kan reserveren, is het helaas niet mogelijk om eerder te arriveren dan 16.30 uur. Wanneer je eerder dan 16.30 uur arriveert kan je niet naar binnen. Uitsluitend de Avondentree vanaf 16.30 uur is dan beschikbaar.

Mag ik een entreevoucher of e-ticket ook later inleveren dan de datum die erop staat?

Het is niet mogelijk om een entreevoucher of e-ticket later in te leveren dan de einddatum die hierop vermeld staat. Wij kunnen hierin geen uitzondering maken, ook niet telefonisch. Het bezoek dient plaatst te vinden voordat de geldigheid van het e-ticket verloopt.

Hoe verzilver ik een Dagje Wellness Voucher?

Volg de volgende stappen om jouw Dagje Wellness Voucher te verzilveren.

Ik heb een Voucher voor het dagtarief, mag ik deze ook in de avond gebruiken?

Een Voucher voor een dagtarief is vanaf 10.00 uur geldig. Het is dan ook mogelijk om alleen in de avond te komen.

Hoe maak ik een reservatie met mijn e-ticket?

Je kan de stappen volgen die op jouw e-ticket vermeld staan. Kom je er niet uit? Bekijk dan de pagina hoe verzilver ik mijn e-ticket.

Ik heb een e-ticket, maar het lukt mij niet om (online) een reservatie te plaatsen.

Er zijn verschillende e-tickets waarmee een reservatie geplaatst kan worden. De unieke code van je e-ticket vind je meestal onder de barcode. Daarna kan je de stappen doorlopen die op het e-ticket vermeld staan. Kom je er daarna nog niet uit? Lees meer informatie over het verzilveren van je e-ticket of voucher.

Ik heb meerdere en verschillende e-tickets, hoe kan ik een reservatie plaatsen?

Het is mogelijk om meerdere unieke e-ticketcodes gelijktijdig te verzilveren. Je kan de eerste code invoeren en dan klikken op toevoegen. Dit proces kan je herhalen. Je kan maximaal vier codes per reservatie verzilveren.

Maak hier jouw reservatie

Overige vragen

Wat is een Opgieting en moeten we hiervoor reserveren?

Een Opgieting is een uniek sauna ritueel waaraan je kosteloos kan deelnemen bij ons resort. Daarnaast bieden wij nog het Saunaritueel TREATMENTS® Geurenreis aan tegen een kleine vergoeding. Bekijk onze website voor meer informatie over de rituelen.

Ik ben zwanger, kan ik de sauna in?

Wanneer je gezond bent en een normale zwangerschap doormaakt kan je zonder bezwaar naar de sauna (blijven) gaan, zeker als jij dit ook al voor die tijd gewend was. Wij raden de infraroodsauna echter af in verband met de diepe intensieve werking hiervan. Luister goed naar jouw lichaam, als het niet prettig aanvoelt dan ga je de sauna uit. Bekijk hier meer informatie over zwangerschap en sauna.

Kunnen er toeslagen berekend worden?

Het kan voorkomen dat er toeslagen worden berekend. Wanneer dit van toepassing is staat dit bij de actie en/of op de e-ticket/voucher vermeld. Tijdens het reservatieproces is zichtbaar wat de toeslag exact bedraagt.

Op welke afstand liggen de hotels van het resort of is het mogelijk om bij het resort zelf te overnachten?

Ons resort beschikt zelf niet over hotelfaciliteiten. In de buurt kan je overnachten in prachtige hotels en sfeervolle Bed & Breakfast. Bekijk het overzicht van alle hotels en B&B's in de omgeving.

Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?

Ben je iets vergeten na jouw bezoek aan ons resort? Je kunt dan contact opnemen met ons door het middel van het volgende contactformulier in te vullen. De gevonden voorwerpen worden uitsluitend per e-mail behandeld. Gevonden voorwerpen kunnen alleen bij de receptie opgehaald worden, deze worden niet per post verstuurd.

Ik heb een stoma. Krijg ik toegang tot het wellnessresort en mag ik gebruik maken van de faciliteiten?

In ons wellnessresort ben je van harte welkom met een stoma. Het is wel verplicht om een stomaband te dragen.

Hoe verloopt de betaling?

Wanneer je een reservatie maakt kan je tijdens het reserveringsproces aangeven hoe je wenst te betalen: via iDEAL, Bancontact, creditcard of bij de receptie. Wil je bij de receptie betalen, dan rekenen wij hier eenmalig €2,95 voor.

Bij binnenkomst ontvang je een polsbandje die je verplicht om je pols dient te dragen. Wil je een hapje eten of drinken of gebruik maken van een behandeling, dan wordt dit op het polsbandje gescand. Bij vertrek lever je je polsbandje weer in en voldoe je de openstaande rekening.

Accepteren jullie creditcards?

Wij accepteren Visa en Mastercard.